Hvordan å gjenopplive en gammel PC – del 3How to Revive an Old PC – Part 3

Hvordan å gjenopplive en gammel PC – Oppgraderinger

Velkommen til del 3 av vår serie i fem deler om å gjenopplive en gammel PC. Sjekk ut del 1 og del 2 , og så les videre for hvordan du velger og kjøpe billig oppgraderinger for din PC.

Velg og kjøp oppgraderinger

Husk vi har nevnt CPU-Z og Crucial minne app? Kjør disse programmene på nytt og ta oppmerksom på et par ting.

I CPU-Z, ønsker vi å vite hva slags hovedkort det har. Først, gjør et søk på Google etter at hovedkort type, og du vil være i stand til å finne ut formfaktor, eller størrelsen og formen på hovedkortet. Deretter kan du finne en erstatning som vil passe inn i samme størrelse saken. Langt, er den vanligste formen faktor som kalles ATX.

Hvis din PC er fra et merke som Dell eller Compaq, kan det ha en proprietær sak, eller en bygd spesielt for denne modellen av datamaskin, snarere enn å bli standardisert. I så fall vil være vanskelig å oppgradere.
Husk at hvis du ønsker å beholde den gamle harddisken eller diskettstasjon, finne et nytt hovedkort med IDE-kontakter er viktig, som ikke alle av dem har det lenger. Dagens harddisker bruker SATA stedet.

Hvis du bestemmer deg for å beholde ditt eksisterende hovedkort, kan du også finne ut den beste CPU som kan passe i det. CPU kan vanligvis enkelt skiftes, uten at noen kraft hodet. Hovedkort har som regel et maksimalt antall kjerner som de kan håndtere.

Kjøre Crucial minne app, kan du finne ut hva minne er i datamaskinen din, og hva den maksimale er. Hvis hovedkortet topper ut på 1 GB eller mindre, da vil du ha en masse problemer med å kjøre noe på nettet eller noe annet moderne. Du vil sannsynligvis nødt til å bytte hovedkort og deretter maks ut minnet i det.

Men, hvis du kan sette 03:58 GB i din eksisterende hovedkort, deretter holde den er gjennomførbart. Crucial vil da anbefale en merkevare og pris for utskifting minne. Vanligvis må minnemoduler installeres i par, så ha det i bakhodet.

Deretter bestemmer effekten på strømforsyningen. Du må åpne den opp og se på klistremerket. Hvis det er noe under 450W, må du bytte den ut for en ny en, for å drive annen oppgradert hardware effektivt.

Tilbake til CPU-Z, sjekk ut kategorien grafikk. Du kan finne ut hva slags grafikkort du har, hvordan den er koblet til PC-en din, og hvor mye minne som er i det. Erstatningskort som vil gjøre jobben pent er ekstremt billig.

Når du har satt sammen oppgraderingen ønskeliste, kjøpe dem fra et sted som frys.com eller newegg.com. Se etter online kuponger for å spare penger og spare på frakt. Del 4 av vår serie vil finne sted etter at du har fått all den nye maskinvaren i hånden. Snakk for deg da!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt