Er din nettleser kjører sakte?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Browser kjører sakte? Overdreven add-ons og plug-ins kan være den skyldige. Og noen av disse tilleggene til nettleseren kan installeres uten din viten. Urelaterte applikasjoner som Java vil ofte installere verktøylinjer som del av deres installasjonsprosessen. Bare ved å lese nøye og fjerne markeringen av standard boksen vil du hindre at dette skjer; klikke gjennom installasjonen raskt vil gi nettleseren din noe du ikke ønsker.

Også mange andre programmer, som for eksempel Skype, ønsker å legge til hjelpe apps til alle nettlesere på PC-en når de installerer. Noen ganger vil du heller vil holde ting enkelt og ikke gjøre det.

Her er en nyttig steg-for-steg guide til å fjerne ekstra søppel fra din nettleser i fem klikk eller mindre. Jo mer strømlinjeformet og add-on gratis nettleseren din, jo raskere vil det kjøre, med mindre skjermen eiendomsmegling blir blokkert og mindre hyppige krasj, også.

Firefox

For å deaktivere tilleggsprogrammer og plug-ins, klikk på den oransje Firefox banner øverst til venstre. Klikk Add-Ons for å gå til Add-Ons manager. Klikk på fanen Utvidelser. Klikk på noen av verktøylinjer eller andre tilleggsprogrammer oppført og klikk på Deaktiver. Deretter klikker du på kategorien Plugins og deaktivere noen her som du ikke vil ha lenger. Lukk og start nettleseren din for en fin fartsøkning.

Internet Explorer

For å deaktivere tilleggsprogrammer, klikker du først Gear-ikonet i øvre høyre hjørne. Klikk Alternativer for Internett. Klikk kategorien Programmer. Klikk på Administrer tillegg. Klikk hver verktøylinje og klikk på Deaktiver i nedre høyre. Start Internet Explorer, og deretter bør du definitivt merke en forskjell.

Google Chrome

Selv om Chrome ikke tillater mange tilleggsprogrammer, for eksempel verktøylinjer, kan det fortsatt være plug-ins som du heller vil bli kvitt. Klikk Wrench ikonet i øvre høyre hjørne. Klikk på Alternativer. Klikk på fanen Avansert, og deretter Innstillinger for innhold. Rull ned til Plug-Ins og klikk på koblingen Deaktiver individuelle programtillegg. Klikk Deaktiver ved siden av hver plugin du ønsker deaktivert. Start Chrome, og du vil ha en raskere nettopplevelse.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt