Er Blu-Ray døde? En nærmere titt på Blu-RayIs Blu-Ray Dead? A Closer Look at Blu-Ray

Er Blu-Ray døde som en media av valget?

Blu-Ray is Dead
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Blu-Ray er videoen plate av fremtiden, ment å erstatte DVD-er overalt. Dessverre, Blu-Ray egentlig aldri hatt en sjanse, og her er ti grunner til at det er på tide å skrive Blu-Ray dødsdom.

Vi tar en nærmere titt på Blu-Rays:

En. Det er fortsatt ikke standarden for nye stasjonære PCer og bærbare datamaskiner

Se deg rundt: Mange nye stasjonære og bærbare PC-er fra Dell, HP, Toshiba og så videre har ikke Blu-Ray. Disse stasjonene legger ca $ 100 til den prisen på maskinen for liten nytte: skjermstørrelse på en laptop, og de innebygde høyttalerne den er ikke i nærheten av det som trengs for å dra nytte av Blu-Ray ekstra oppløsning og Dolby 5.1-lyd.

2. Den digital rights management på platen side er alvorlig og tungvint

Blu-Ray kopibeskyttelsen er i stadig utvikling, noe som gjør det svært vanskelig å konvertere en Blu-Ray-plate i et annet media format for å spille på et nettbrett eller telefon, for eksempel. Selv om du eier platen, ønsker de ikke at du gjør det. Noen Blu-Ray detaljhandel pakkene kommer med en gratis digital nedlasting, men at nedlastingen er enten begrenset til iTunes eller begravd i enda mer administrasjon av digitale rettigheter.

Tre. Den digitale rettigheter på mediespilleren side er enda verre

Hvem ønsker å få en ny PC , med en skinnende ny Blu-ray-stasjon, og ikke ha det spille Blu-Ray-plater i det hele tatt? På grunn av Blu-Ray esoterisk lisensiering, må du bruke hva media player kommer med systemet, og hvis du formaterer harddisken eller oppleve en krasj, vil du ikke være i stand til å spille plater lenger. Selv populær lek-noe mediespilleren VLC har en masse problemer med Blu-Ray-plater.

4. Hvem ønsker å oppgradere firmware på et stykke hardware? Ikke meg

Jeg synes det er latterlig at frittstående Blu-Ray-spillere, den typen i stua koblet til TV-en, vil ikke spille nyere plater mye av tiden. Du må være smarte nok til å kjøre en Ethernet-kabel eller koble spilleren til din Wi-Fi-nettverk og oppgradere firmware. Er dine besteforeldre virkelig kommer til å gjøre det, eller de kommer til å gi opp og ta maskinen tilbake til butikken?

5. Mac og Blu-Ray ikke bland

Vår blogg er fokusert på PC-er på det nåværende tidspunkt, men det er likevel verdt å påpeke at Steve Jobs, administrerende direktør i Apple, misliker Blu-Ray. Apple-produkter har aldri tatt dem, de er ikke støttet i OS X, og det tar en komplisert løsning å bruke en ekstern Blu-ray-stasjon med din Mac. Ikke verdt.

6. Streaming video er her. Bli vant til det.

Blu-Ray har kjørt rett inn i streaming video revolusjonen. Nå, bekker alle sine filmer i hi-def fra tjenester som Netflix og Hulu, eller folk bruker applikasjoner som PlayOn å streame filmer i hele huset til hver enhet i hjemmet. Fordi lagringsplass er rikelig og billig, og Internett-hastigheter er på en all-time high, streaming video ser ut til å være veien å gå.

7. Diskstasjonen er vanligvis den første tingen å gå

Som jeg sa over, legger Blu-ray-stasjon $ 100 til prisen på din nye maskin, og kjører ofte bryte ned. Motoren og objektivet kan bli skitten eller bryte alogether, og siden mange stasjoner er proprietær (som betyr ikke-standardiserte), de er dyre og vanskelige å erstatte.

8. PC retail programvare aldri omfavnet det

Nesten ingen Windows -programvare, fra operativsystemer til verktøy til spill, leveres på Blu-Ray-plater. Det er bare ikke nok folk som har slike stasjoner. I stedet er flere DVD benyttes, dersom det er nødvendig.

9. Oppsettet å dra nytte av Blu-Ray er dyrt og vanskelig

For å dra full nytte av Blu-Ray erfaring, må du utgang videoen til en stor skjerm eller TV, og lyden til et Dolby 5.1 eller 7.1 lyd system. De fleste mennesker bare ikke er villige til å gjøre det.

10. Plater er bare så forrige århundre

Som CD-er for musikk, er DVD-er og Blu-Ray-plater går bort til fordel for streaming filer og direktevisningstjenester. En plate som bare har en film på det er fort bli en arkaisk konseptet helt.

I stedet for å bruke de ekstra pengene til å kjøpe en Blu-Ray-stasjonen for din PC, få en fin ekstern harddisk i stedet, og laste det opp med juridiske filmer å streame til dine andre enheter. Hvis du må ha en Blu-Ray-spiller i ditt hjem, kjøpe en PlayStation 3. Blu-Ray firmware oppdateringer automatisk, og du kan spille spill på den foruten.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
  • John

    blu-ray is here to stay, streaming is taking a huge bite out of that … but I suspect blu-ray to be the last physical media format. Blu-ray has huge advantages, anyone with a hi-def TV can see the visual advantage. Those with capable receivers can experience hi-def audio, something no streaming can provide. DTS HD Master audio or Dobly HD.

    Other than all that, nice site.

  • Pingback: TV-Links()

  • http://guideme.blogspot.com/ Mike Frett

    You forgot to mention that after 9 years, DVD still outsells Blu-ray 3:1. The Blu-ray players are awful with lockups, rebooting and freezing. I said f* that and I just bought a dedicated HDMI DVD upscaler and I’m a happy camper as the image is very HD-like. I have DirecTV HD for everything else.

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt