Slik fjerner et datavirus – 5 enkle trinnHow to Remove A Computer Virus – 5 Simple Steps

Lær hvordan du fjerner et datavirus i fem enkle trinn!


How do I Remove a Virus from My PC
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Så du har fått et virus, og det er å rote til din PC på flere måter. Du ønsker å få det ut av det, men det er ikke slik at du kan laste ned et antivirusprogram. Heldig du googlet og fant denne bloggen, ikke sant?

Her er de fem trinnene du absolutt må ta for å unnslippe viruset, jakte den ned, og eliminere den. Tenk på deg selv som den sinte tenåringen som endelig snur tabellene på monster og dreper ham død.

En. Starte i sikkermodus med nettverk

Hold deg i live! De fleste virus blir ufør i sikkermodus, noe som er en beskyttet modus i Windows som mangler en masse overflødige funksjoner. Windows sikkermodus med nettverk vil gi deg muligheten til å laste ned og installere noen antivirusprogram, så du er sikker på å ta knekken på eventuelle problemer PCen har.

For å starte på nytt i sikkermodus med nettverk, klikker du på Start-knappen, og deretter Start. Som PC-en starter opp, trykker på F8. Hvis Windows-logoen vises, gjorde du ikke trykker det tidlig nok, og du må starte på nytt.

Klikk på Avanserte oppstartsalternativer, og deretter Windows sikkermodus med nettverk. Ikke bli skremt når Windows ser annerledes ut som den starter opp … det er bare hvordan Safe Mode er. Du vil fortsatt kunne starte nettleseren og laste ned ting.

2. Last ned og installer antivirus programmer

Tid for å slå bordene! For enkelhets skyld, kommer vi til å plukke to gratis antivirus programmer som hvert gjøre en svært grundig jobb.

Den første er Windows Security Essentials .

Når det er lastet ned og installert, grip denne også: Malwarebytes Anti-Malware .

Tre. KJØR HVER AV antivirus programmer SEPARAT

Gå på offensiven! Kjør Microsoft Security Essentials og ha det gjøre en fullstendig skanning, deretter lukke den ned og gjøre det samme med Malwarebytes. Det er ikke vanligvis vil to antivirus applikasjoner scanning samtidig eller til og med åpne på samme tid, som de kommer i konflikt med hverandre. Ene eller den andre søknaden skal fakke virus eller virus på PCen. Du kan bli bedt om å starte på nytt, slik at programmet kan fullføre rengjøring PCen.

4. Bruk en av antivirus programmer som et skjold mot ytterligere angrep

Beskytt deg selv! Etter at du har kjørt en grundig skanning, bør du bruke Windows Security Essentials ‘innebygde sanntidsbeskyttelse. Dette vil avverge de fleste virus før de har en sjanse til å infisere PC-en din. Ikke ha mer enn én sanntidsbeskyttelse på fra mer enn ett antivirusprogram som, i likhet med trinn 3, vil de forstyrre hverandre.

5. Vær forsiktig med hva du klikker på

Samtalene kommer fra inne i huset! Den vanligste måten å få virus åpner spam vedlegg i e-post. Bruk e-postprogrammet er spam-filter, og ikke klikk på noe i det. Hvis noen sender deg en e-post fremover, ikke klikk på det heller. Ikke gå til tvilsomme nettsteder. Vær trygg, og du vil bekymre seg mindre.

Lykke til, og husk, viruset er ikke død før den er død!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
  • http://www.acymospc.com Christophe

    Bravo, on reconnait bien Là , l’expert de terrain.

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt