Fem programmer du bør fjerne fra Windows StartupFive Programs You Should Remove from Windows Startup

Five Programs You Should Remove from Windows Startup
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Siden vi kjørte vår interaktive videoblogg om å fjerne elementer fra din Windows oppstart for å forbedre boot tid, frigjøre ressurser og generelt fart på sakene, har vi fått mange spørsmål om å identifisere hvilke apps spesielt for å bli kvitt.

Her er noen tips for å fange opp gode kandidater for fjerning.

 1. Hjelper Apps & Toolbar Apps

  tuff som iTunesHelper, Google Toolbar varsleren, og så videre bare hjelpe de store programmene starte opp litt raskere, på bekostning av RAM . Hvis du bruker disse programmene sjelden, og ville heller ha de ressursene tilbake nå, ta dem av oppstartslisten.

 2. Produsent Apps

  Også kjent som “bloatware”, produsenter som Toshiba laste opp sine maskiner med apps av tvilsom nytteverdi som alle lanseringen ved oppstart, fyller opp minne og ressurser før du har selv hatt en sjanse til å bruke den. Odds er, vil du ikke trenger de fleste av dem, og hvis du gjør det, kan du starte dem for hånd. Noe som sier Toshiba, Dell eller Compaq (eller den som gjorde maskinen din) er trolig unødvendig.

 3. Duplikat Apps

  Hvis du bruker mer enn ett antivirus eller anti-spyware program rutinemessig, trenger du ikke begge aktivt skanne PCen, da disse programmene vil bremse maskinen din til en gjennomgang og kan også i konflikt med hverandre. Ta ett av aktiv skanning, og kjøre den for hånd når du trenger det. Vi foreslår å holde Windows Security Essentials ved oppstart for dette formålet, men ikke andre.

 4. Apps som ikke skal være der i første omgang

  Noen ganger kan du installere en chat eller lignende app, og det setter seg selv opp til å kjøre ved oppstart uten å spørre deg. Du vil mye heller bare starte IM når og hvor du trenger det, og ikke har det tar evigheter å starte ved oppstart. Ta den ut.

 5. Stuff du ikke lenger bruke

  Hvis du oppdager noe du ikke bruker i det hele tatt lenger, og har vært meningen å avinstallere, ta programmet av oppstartslisten, da, som din neste ting, gå inn i kontrollpanelet og avinstallere programmet helt. Hvordan gjør man det? Gjett hva … Vi har en videoblogg for det også!

Hva du ikke å slette

dwm.exe er den stasjonære windows manager. La det alene eller Windows vil ha problemer med å starte opp. Winlogon.exe styrer din Windows påloggingsinformasjon. Overlat det ene alene også. Og taskhost.exe er viktig for Windows oppgavevekslingen. Noe å gjøre med musen eller skriveren skal stå alene, som det kan hindre deg fra å klikke eller ut korrekt.

Kjør Registry Reviver

Etter noe om og med Startup Manager i Registry Reviver , og omstart, er det en god idé å kjøre en frisk Registry Reviver skanning og sjekke og se om noen streif registeroppføringer må rydde opp. Dette er spesielt viktig hvis du har fulgt trinn 5 og avinstallert noen programmer.

Nå du er bedre utdannet om hva du skal ta av oppstart og hva du skal forlate alene. Nyt raskere PC!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt