Bør jeg kjøpe en Chromebook? En må-lese GuideShould I Buy a Chromebook? A Must-Read GuideIllustrasjon: Gordon McAlpin

Hørte du om denne nye ting som Google annonserte? De er ikke helt bærbare datamaskiner eller netbooks eller tabletter, men ser ut til å inneholde funksjoner i alle tre. Google kaller dem Chromebooks . Så bør du kjøpe en Chromebook? De er nyskapende, men jeg kommer til å stave ut ni grunner til ikke å få en. Og fire grunner til hvorfor du bør kanskje vurdere det likevel.

Ni grunner til ikke å få et Chromebook

En. Svært lite lagringsplass

Acer versjonen av Chrome bare har 16 gigabyte Solid State- masselagringsenhet. Som en harddisk, men mye raskere, solid state drives vanligvis ikke har nesten løpet av sine harddisken fettere. Selv telefoner er shipping med mer enn 16 GB i det siste; skyen lagring er en ting, men å få all musikken på denne enheten for å få det til skyen kommer til å være et ork med bare 16 GB å jobbe med.

2. LITTLE RAM

Google har ikke annonsert hvor mye RAM disse enhetene kommer med. Hvis de er noe som de netbooks de ligner, vil de bare ha to gigabyte. Mens Googles Chrome operativsystemet burde kjøre i 2 GB lettere enn for eksempel Windows 7, er det fortsatt kommer til å tøffer med mye Flash-spill som kjører på samme tid.

Tre. WEB bare applikasjoner

Googles Chrome OS er laget for å kjøre alt gjennom web apps. Det er ikke sannsynlig å være i stand til å kjøre favorittprogrammene dine Windows-programmer, fordi det er ikke Windows i det hele tatt. Selv noe sånt som en Skype videosamtale skal være vanskelig å trekke av, enn si viktige programmer som Photoshop eller Microsoft Word.

4. GOOGLE BRAND ALT

Selv om Chrome nettleseren kan kjøre web-apps fra andre selskaper, er hovedfokus av nettleseren og operativsystemet kjører Google Docs, Google Music, Google-søk, og så videre. Google ønsker at du ved hjelp av sine produkter og ingen andres. Vil konkurrerende apps som Amazon Cloud Player kjøre og laste opp musikk riktig innenfor Googles operativsystem? Vi vet ikke.

5. KUN Chrome for

En gang i en stund, kjører du over en nettside som kun fungerer i en bestemt nettleser, så dum som det kan virke. Folk har jobber med nettsteder som fortsatt bare arbeider med Internet Explorer utdatert “Active X” rammeverk ting. For en lang tid, Netflix Instant bare jobbet med Internet Explorer og ingen annen nettleser, selv om det har forandret seg nå. I det siste, ville jeg bruke “IE Tab” for Firefox. Googles Chrome OS og nettleser har ikke en slik løsning. Hvis nettstedet ikke vil laste i Chrome, er du fast.

6. DYRT FOR FUNKSJON SET

Den Samsung Chromebook er $ 429 for Wi-Fi-versjonen og $ 499 for 3G (med 100 MB ledig data: det er ikke mye). Acer er $ 349 for Wi-Fi, og 3G-kursen har ikke blitt sluppet ennå. Det er en premium pris for en netbook med mindre lagringsplass enn en typisk man har. Hvis du vil ha noe som ikke er en Windows-PC, for den prisen kan du få en fin tablett. Eller en fullverdig Windows 7 laptop.

7. KAN IKKE kjøre eksterne apper

Det er vanskelig og krever ekspert-nivå løsninger for å kjøre programmer som ikke er web-apps i Googles Chrome OS. Og disse programmene må være kompatibel med Chrome, som er en variant av Linux. Du kan bli frustrert av å måtte gjøre noe som ikke er tilgjengelig som en web-app, og vil ikke fungere eksternt, heller.

8. Må stole alt til nettskyen

Google ønsker du å lagre musikk, bilder, dokumenter, e-post, og alt annet i skyen, uten lokal backup overhodet – det er rett og slett ikke plass. To nylige hendelser med Gmail miste kontoer, og en sky passord selskap får hacket, gjør at jeg tror at å sette all din lit til skyen kan ikke være klok … og med en Chromebook, har du ikke noe valg.

9. Krever Wi-Fi eller 3G-oppkoblingen

Og til slutt: Wi-Fi-versjoner av Chrome bare fungere i en Wi-Fi-tilkobling, som er ikke overalt. Du kommer til å ha en masse problemer med å gjøre noe som helst på en Chromebook når du er på et fly, sier. Ingenting vil fungere i det hele tatt uten nettet, noe som er frustrerende, for å si det mildt.

Selv 3G-versjonen vil kun fungere der det er 3G. Jeg fortsatt reise til store amerikanske byer som fortsatt ikke har fått 3G ennå, enn si 4G. Hvis du ble sittende fast med EDGE hastigheter, tviler jeg du ville være i stand til å få noe gjort i det hele tatt. Og, igjen, er du ute av lykken på et fly, med mindre du får heldig og turen har flyet Wi-Fi.

For å være rettferdig, her er fire grunner til at du kanskje ønsker å vurdere Chromebook, til tross for de ovennevnte.

Fire grunner til å få en Chromebook

En. NICE UTLEIE avtale for bedrifter og skoler

Skoler kan leie en Chromebook for $ 20 per måned, og bedrifter kan leie en for $ 28 per måned, per maskin. Det kan vise seg å være en virkelig god avtale kontra å kjøpe dem direkte, spesielt siden det sprer kostnaden ut gjennom et helt år i stedet for å være en stor engangsinvestering.

2. Ny og innovativ

Chromebooks er det siste nye ting, og noen ganger du bare nødt til å prøve det, selv om det ender opp med å synke som en stein.

Tre. STRØMLINJEFORMET Chrome OS

Chrome OS er svært rask, og får deg der du trenger å være på nettet raskt. Og som vi har diskutert i det siste, web apps er gratis, mindre ressurskrevende alternativer til de frittstående apps vi kjenner og elsker.

4. FAST oppstart og WAKE TIME

Chromebooks starte opp i åtte sekunder, og komme ut av dvale på et øyeblikk. Det er veldig bra for folk som trenger nettet akkurat nå. Selv de beste Windows 7-maskiner fortsatt ta altfor lang tid å starte opp fra en nedleggelse og ta opp til et minutt eller lengre tid å våkne opp fra dvale. Hvis tid er kjernen, vil du kanskje en Chromebook.

Det du har det. Du er nå bevæpnet med informasjon om hvorvidt du bør få en Chromebook. Med andre ord, ikke får en. Ennå. Vent til prisen kommer ned og funksjonene gå opp før du kjøper en Chromebook. Da kan de positive oppveier minuser.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt