Nedgradere fra Windows 7 til XP på den enkle måtenDowngrade from Windows 7 to XP the Easy Way

Illustrasjon: Gordon McAlpin

SER DU GÅ TILBAKE? – Nedgradering FRA WINDOWS 7 til XP den enkle måten

Så du har fått en splitter ny netbook med Windows 7 Starter på det, men begrensningene i Windows 7 Starter bry deg. Hva ville du virkelig liker er et fullverdig operativsystem, og hei, se, du har en Windows XP-platen liggende rundt fra den tiden du eide den siste papirmaskinen!

Vi kommer til å vise deg hvordan du raskt og enkelt gå fra Windows 7 tilbake til Windows XP. På maskiner, som netbooks, med begrenset RAM , harddisk plass og ressurser, vil Windows XP får du på nettet og får deg i bevegelse mye, mye raskere enn Windows 7.

Windows Easy Transfer

Det første du må gjøre er å kjøre Windows Enkel overføring på din Windows 7 maskin. Dette vil la deg sikkerhetskopiere alle dine viktige filer og innstillinger til et annet sted, for eksempel en ekstern harddisk eller DVD. Husk at de aller nyeste versjonene av mange populære Microsoft-programmer, for eksempel Office, begynner å miste Windows XP-støtte. Internet Explorer 9 fungerer fortsatt med XP, men det er en god sjanse ti vil ikke.

Sette platen IN & RESTART

Windows XP-platen etter at du har sikkerhetskopiert filene og innstillingene, sette i stasjonen og start datamaskinen på nytt. Hit F10 eller F12 når du ser ordene “Boot Menu” vises på skjermen (det vil være det ene eller det andre). Har det starte opp fra CD-ROM eller DVD-ROM-stasjonen.

Det vil starte Windows XP installasjonsprogrammet automatisk. Når du blir bedt om, har det helt slette innholdet på disken din og installere en ny kopi av Windows XP.
Når det er gjort, må du straks klikke på Start og kjøre Windows Update for å laste ned mange oppdateringer til XP som har blitt utgitt siden platen ble laget. Det er lurt å gjøre dette så snart som overhodet mulig for å unngå eventuelle sikkerhetshull. Også får Microsoft Security Essentials for stor virus og spyware-beskyttelse.

Hvis maskinvare ikke arbeid

Det er fallgruvene til denne nedgradering prosedyren. Hvis platen har for gammel for en Windows XP-versjonen (si, før Service Pack 3 eller Service Pack 2), da deler av maskinvaren din kan ikke fungere med en gang. Når jeg nedgradert fra Vista til XP år siden, fant jeg ut at min nettverkskort ikke fungerte med XP … sjåføren ikke kom med det. Så jeg måtte komme på min laptop, finne driveren, brenne den på en plate, legg den i den stasjonære PC-en, og installere driveren, for å komme på Internett og oppdatere Windows XP til den nyeste Service Pack.

POST-INSTALLER

Til slutt, laste ned Windows Easy Transfer – den kommer ikke med XP – og flytte alle dine filer og innstillinger tilbake til din nye Windows XP maskin.
Dersom alle de ovennevnte lyder skremmende, kan det være lurt å bare prøve og leve med Windows 7 Starter. I så fall, kan du prøve noen av våre Spring Rengjøring optimaliseringstips for å knirker ut litt mer fart og kraft fra den lille maskinen.

BØR du nedgraderer?

Det er gode grunner til å nedgradere fra Windows 7 til XP: hastighet, mindre minnebruk og allsidigheten til Windows XP gjør det ideelt for små maskiner. Det er også gode grunner til ikke å nedgradere: maskinvare eller favorittprogrammer er kanskje ikke kompatible med Windows XP, og maskinen kan ikke ha kommet med en Windows 7-plate, så du kan ikke være i stand til å få det tilbake. Du må veie alle de positive og negative før du prøver. Lykke til!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
  • http://none Richard

    A problem I forsee it that a lot of netbooks around don’t have a crdom drive built in.
    You could install from a usb if you had a second pc to transfer the files to usb but it’s a lot of work and most people won’t even bother.
    More money for you and me to do it for them I guess.

  • Windows XP Support

    that’s interesting a post on how to downgrade

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt