Er du fortsatt bruker Windows XP? Les våre Resultatene fra undersøkelsenAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først av alt, takk til alle for dine svar på vår siste blogginnlegg om hvorvidt du fortsatt bruker Windows XP. Vi hadde over 30 svar og vi har oppsummert resultatene nedenfor:

Ut av alle svarene, fra folk som er nevnt hvilket operativsystem de bruker:

18 sa at de var ved hjelp av Windows XP fortsatt.

3 Sa de var ved hjelp av Windows Vista.

3 Sa de var ved hjelp av Windows 7.

Så 75% av personene som svarte om operativsystemet de brukte sa de brukte Windows XP. Vi finner dette ganske overraskende, men når man ser på årsakene til at det gir mening. De fleste som svarte sa at de ønsker å oppgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det fordi kostnadene ved å kjøpe programvaren er for dyrt, og de vil heller vente til de får en ny datamaskin og få Windows 7 med det. Noen få personer nevnt at hvis det ikke er ødelagt så hvorfor fikse det! Dette er gode grunner, og vi forstår hvor du kommer fra, med prisen på datamaskiner får billigere og billigere det er mer fornuftig å oppgradere hele PCen enn å oppgradere operativsystemet.

Vi bestemte oss for å gjøre noen undersøkelser på de besøkende som kommer til nettstedet vårt og hvilke operativsystem de bruker. Vi tok data som samles inn anonymt fra Google Analytics, og resultatene var ganske interessant. Nedenfor er en tabell over hvor stor prosentandel av ut Totalt besøkende som bruker hver av de tre siste Operativsystemet fordelt per måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du kan se Windows XP dominerer mesteparten av trafikken kommer til vår nettside, men andelen er synkende hver måned. Det ser også ut som reduksjon i i mengden av brukere som kjører Windows XP er på grunn av økningen i brukere av Windows 7. Nedenfor er en annen tabell som viser den prosentvise endringen for mengden av personer som bruker hver Operating System over fem måneders periode:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her mengden av Windows 7-brukere har nesten doblet viser at folk tar i bruk den nye versjonen av Windows på ganske hurtig tempo. Windows 7 ble lansert i oktober, vil det være interessant å se hvor stor prosentandel av vår trafikk vil være fra brukere av Windows 7 på en års jubileum …. du vil trenge å bli innstilt for det.

De menneskene som står fast med Windows XP for tiden før de oppgraderer, kan du prøve å skanne PCen for feil med Registry Reviver . Gjør du det kan finne årsaken til en rekke problemer som resulterer i dårlig datamaskinens ytelse og krasjer

Som for vinneren av konkurransen, er vi glade for å kunngjøre at vinneren av gratis lisens av en ReviverSoft produkt av deres valg er forfatter av kommentar 21 som går under navnet David. Gratulerer David og vi vil ta kontakt for å tildele deg premien din!

Som for resten av dere, ønsker vi å gi deg en mulighet til å vinne en gratis lisens av ReviverSoft programvare. Bare fortell oss i kommentarfeltet til dette innlegget hva slags tips du ønsker å se i de kommende innlegg fra oss. Vi ønsker å sørge for at vi alltid gi deg nyttig informasjon og å gjøre det vi ville elske å her dine tilbakemeldinger!

Takk igjen for bidrag alle din!

Den ReviverSoft teamet

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt