Hva er forskjellen mellom gamle og nye datamaskiner?What is the Difference between Old and New Computers?

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom gamle og nye datamaskiner i dag?

A. I de fleste tilfeller omtrent 3 uker.

Det er en trist historie egentlig, du kjøper deg en splitter ny datamaskin, får du boksen på gulvet og begynne å trekke ut alle komponentene. Etter granskes gjennom alle styrofoam og plast du finne alle bitene for datamaskinen, og du setter det sammen. Deretter trykker du at strømknappen og ZAP! Den lyser opp og den nyeste versjonen av Windows åpner opp og alt er responsiv og Zippy. Du åpner et program og BAM! Det åpner med en gang! Denne nye maskinen er fantastisk, sier du til deg selv, er livet mitt kommer til å bli så mye bedre fra dette tidspunktet. Ikke mer å vente 10 minutter for min datamaskin for å starte, ikke mer å miste ulagrede dokumenter når datamaskinen krasjer.

For en liten stund i hvert fall dette er sant. Datamaskinen fortsetter å kjøre fort og fungerer perfekt, men så etter et par uker nyheten slites av, og plutselig du begynner å banne igjen. ‘Ges min datamaskin tar evigheter å laste!’ du finne deg selv å si. Hvordan skjedde dette?

Vel det er noen vanlige årsaker til at dette skal skje, og vi har listet opp disse nedenfor:

Det er ikke deg, det er meg

Vi beklager å si det, men ganske ofte du er den største grunnen til datamaskinen bremse ned. Vi alle gjør det, så snart vi får vår nye datamaskinen vi tilbringe de neste par ukene installere alt som vi hadde på vår gamle datamaskinen på vår nye. Grunnen til at den nye datamaskinen er så irritabel er fordi alle av denne programvaren er ikke på det. Du må spørre deg selv, hva programvare trenger jeg virkelig trenger på denne maskinen? All programvare som du har installert på datamaskinen din som du ikke bruker gjør tre ting:

En. Det tar opp plass på harddisken.

2. Det skaper ganske ofte sin egen Windows Startup oppføring slik at programmet starter når du starter datamaskinen. Dette bremser ned du Windows starttid.

Tre. Det vil ofte skape en prosess som kjører i bakgrunnen på datamaskinen din som sjekker etter oppdateringer for programmet selv når det selve applikasjonen ikke kjører som bremser ned datamaskinen din videre.

For mange programmer!

OK, så du har all denne programvaren allerede er installert. Så hvilke programmer bør du fokusere på å fjerne? Det er noen viktige typer program som er store syndebukkene på forbruker ressurser. Disse er:

 • Printer Software: Når du installerer en ny skriver det er utrolig hvor mye dritt som er installert på din datamaskin. Installer en HP-skriver og deretter gå og se i din HP-mappen i deg Windows Program listen. Det er ikke uvanlig at du ser en liste med 10 + programmer i denne mappen som du ikke bruker. Bli kvitt de du ikke gjør det. De tar opp plass og ganske ofte de fleste av dem har tjenester og prosesser som kjører i bakgrunnen som datamaskinen tregere.
 • Direktemeldingsklienter: Instant messaging er en fin måte å holde kontakten med venner og til å kommunisere med folk på jobb, men problemet er at alle er på forskjellige direktemeldingsklienter. Hvis du har MSN Messenger, Yahoo Messenger og Google Talk alle kjører på samme tid som tar opp en god del av RAM! Avinstaller alle disse programmene og få deg en universal chat-klient som for eksempel Pidgin eller Trillian. Disse programmene lar deg logge inn på en rekke forskjellige IM-klienter fra ett program som bruker en brøkdel av ressursene.
 • Sikkerhetsprogramvare: OK dette vil være en kontroversiell uttalelse. Du trenger ikke mer enn ett sikkerhetsprogram! Plukk en virkelig god sikkerhetspakke og deretter bruke nettopp det. Sikkerhetsprogrammer er utviklet for å overvåke alt du gjør, slik at når det skjer noe som er skadelig vil det fortelle deg. Hvis du har tre forskjellige programmer å gjøre dette vil det lamme datamaskinen din! I tillegg er ulike merkenavn sikkerhetsprogrammer ikke laget for å komme sammen og spille fint. Få ett program som beskytter deg mot alt. Vi vil anbefale Norton Internet Security som en betalt alternativ eller AVG som et gratis alternativ. Fjern eventuelle andre.
 • Ny datamaskin Prøveversjoner: I disse dager, med mindre du spesifikt velger å ikke få det, den nye datamaskinen vil være sammen med en gjeng Prøveversjoner (bedre kjent som crapware). Dette er en grab for mer penger. IT-selskaper vil ha deg til å kjøpe disse programmene slik at de kan tjene mer penger fra deg. Bli kvitt alt dette.

Hver stykke programvare på datamaskinen din mener det er det viktigste som er installert på datamaskinen.

Hver programvareselskap (ja inkludert oss) mener at deres programvare er den viktigste programvaren på datamaskinen din. På grunn av denne mest programvaren når du installerer det vil skape en oppføring i Windows oppstartsprosessen slik at programmet starter når du starter Windows. Hvert program du legger bremser ned Windows oppstartsprosessen. Nå er de fleste programmene bør ha et alternativ innenfor sine innstillinger for å ha programmet start ved oppstart av Windows. Deaktiver dette alternativet i alle programmene du ikke trenger å kjøre når datamaskinen første starter opp.

Alternativt innen Registry Reviver under utilities området er det en oppstart manager som viser deg alle programmer som har oppføringer i Windows-oppstartsprosessen. Du kan fjerne merket de du ikke ønsker å starte her, og neste gang du starter datamaskinen de Programmet vil ikke kjøre. Ikke vær redd for å deaktivere en haug med forskjellige oppføringer. Du kommer ikke til å skru noe opp, og hvis du oppdager noe som du mangler kan du alltid gå tilbake og slå den på igjen.

Du betaler for det du får.

Det er et stort antall lavt priset datamaskiner på markedet nå. Det gamle ordtaket er sant, du betaler for hva du får. Mange PC-produsenter vil lure deg ved å fortelle deg at en datamaskin har ‘4 gigs av RAM “, og du tror det er en stjele på den prisen. Sannheten er at mengden RAM en datamaskin har er ikke den eneste faktoren som påvirker datamaskinens hastighet. Hastigheten på RAM (Målt i Mhz) er også viktig, og ganske ofte disse lavt priset datamaskiner har treg komponenter som er bestemt til å skuffe. Har du forskning på de beste komponentene rundt og så vet hva du kan forvente når du kjøper en lav end maskin.

Plukk en rask nettleser.

De fleste mennesker tilbringer all sin tid i en nettleser skrive e-post eller surfer på nettet. Bruk en rask nettleser. Internet Explorer er OK, men problemet er at det er altfor lett for deg å unsuspectingly få verktøylinjer installert på nettleseren via programmer du installerer som sakte det ned. Stikk hånden opp hvis du har en Google, Yahoo eller Ask.com verktøylinje installert og kan ikke huske hvor du har det fra. Internet Explorer er også mest sannsynlig til å bli gjort utsatt for sikkerhetsproblemer fordi den har den høyeste markedsandelen mellom nettlesere. Vi vil anbefale Google Chrome. Akkurat nå kan du ikke installere add ons til Chrome som holder den kjører fort og i de fleste test du se Chrome kommer ut på topp for fart.

Vi håper at disse tipsene hjelpe deg å få datamaskinen tilbake til å kjøre på optimalt nivå. Husk at datamaskinen er på det raskeste når du først, men det (med mindre du oppgraderer komponenter), det handler om hvordan du bruker det som bestemmer hvor fort det er fra dette punktet. Men vi er her for å hjelpe deg å få det så nært til den nye datamaskinen føles som mulig!

Den ReviverSoft teamet

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
 • http://www.toolbars-suck.com Toolbar Hater

  Everything you said in this article is spot on. You might also want to mention that there are a number of EVIL toolbars out there that do really nasty things like change your default home page and search settings. Anyone who downloads software should be doing it slowly and with care. If any add on boxes are ticked during the download process they should be unticked otherwise you leave yourself open to an unintended install of a serious amount of crapware.

 • ken nielsen

  thank you for the info because alot of this was going on in my computer!!!!!

  ken nielsen!!!!!!!!!

 • black kkk

  No ! I don’t Like

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt