Optimaliser Laptop Batterilevetid med Battery OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Teamet på ReviverSoft er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av et helt nytt produkt som kalles Battery Optimizer .

Battery Optimizer er en helt ny applikasjon som er utviklet for å hjelpe bærbare eiere optimalisere laptop batterilevetid ved å tilby tilbakemelding på hva laptop har en bruker kan deaktivere og hvor mye ekstra batterilevetid kan oppnås ved å gjøre det.

I disse dager så mange mennesker velger for en bærbar over en stasjonær på grunn av mobiliteten og friheten som kan oppnås med en laptop. Borte er de dagene hvor bærbare datamaskiner er betydelig underpowered i forhold til stasjonære. Men uansett hvor kraftig den bærbare datamaskinen er, er det bare bra, mens batteriet varer! Battery Optimizer er her for å hjelpe! Nedenfor gjengis bare noen av de kule funksjonene.

Få mer batterilevetid!

Ditt første skritt er å kjøre et batteri diagnostisk. Under den diagnostiske Battery Optimizer analyserer alle enheter som du laptop har som har en effekt på batteriforbruk og bestemmer hvor mye strøm de bruker. Denne prosessen kan ta mellom et par til titalls minutter, avhengig av hvor mange enheter den bærbare har.

Etter å ha kjørt en diagnostisk du blir presentert med din batterilevetid beregnet med gjeldende innstillinger, og du blir også vist potensielle batterilevetid hvis du er å fullføre alle optimaliseringer som Battery Optimizer anbefaler.

Din potensielle gevinst i batterilevetid vil avhenge av hva slags maskinvare du har installert for den bærbare datamaskinen og hvor godt optimalisert innstillingene for at maskinvaren er. For eksempel, hvis du har WIFI, Bluetooth, infrarød, og en plugg i mus på den bærbare datamaskinen, og du har dem alle slått på så din potensielle gevinst i batterilevetid kan slutte stor.

Etter at du har kjørt den diagnostiske og sett resultatene kan du deretter klikke på “optimalisere batterilevetid ‘. Dette vil ta deg til en side der du vil bli vist alle enhetene som påvirker din bærbare batterilevetid og du vil bli fortalt hvor mye tid du kan spare på batteriets levetid ved å slå den enkelte enheten. Dette kan komme i svært nyttig. Si du er i biblioteket, og du prøver å fullføre papir mens du er på en rull, men batteriet er i ferd med å dø! Simple! Åpne Battery Optimizer, og du kan se at du kan få en ekstra 15 minutter ved å slå på Wi-Fi og ekstra 10 minutter med å deaktivere Bluetooth, men du trenger internett for å holde forske arbeidet ditt slik at du vet at du slår av dere Bluetooth er det beste valget for å få litt ekstra liv ut av den bærbare datamaskinen.

Monitor Du batteribruk:

Battery Optimizer ikke bare viser deg måter å optimalisere batterilevetid for lengst, det gir deg også muligheten til å overvåke din batteribruk over tid.

Skjermbildet ovenfor er Battery Optimizer unike overvåkingsfunksjon. Den røde linjen viser deg din batteriforbruket i Milli-Watts over tid og den grå linjen viser deg din bærbare batterilading over tid. Dette er svært nyttig hvis du nettopp har startet startet kjører et program eller har nettopp justert enkelte innstillinger på datamaskinen, og du vil se hvordan de påvirker din batteribruk.

Lag en profil:

En av de mest nyttige funksjonene i Battery Optimizer er profiler funksjonen. Vi forstår at du ønsker å bruke datamaskinen forskjellig i ulike situasjoner. For eksempel, på en buss du ikke bryr deg om internett eller bluetooth eller en plugg i musen, slik at du kan lage en “Riding The Bus ‘profil som automatisk slår av alle de funksjonene du ikke trenger. På den annen side, når du har maskinen hjemme, og plugget på pulten din vil du kanskje alt slått på slik at du kan opprette en profil for det.

Sett opp varsler:

En annen flott funksjon av Battery Optimizer er tha muligheten til å sette opp batteribruk varsler. Du kan enten bli varslet når batterilevetiden synker under et selvbestemt beløp av minutter eller når du batteribruk øker med en viss prosentandel. Dette er svært nyttig for folk som ønsker å tilpasse varsler de får om deres batteribruk i stedet for bare å få en advarsel når du batteriet er i ferd med å dø.

Vel, vi håper du liker Battery Optimizer! Det et revolusjonerende nytt produkt som er et første i sitt slag, og vi ser frem til å høre hva du synes om det!

Last ned Battery Optimizer Her

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt