Het upgraden van een pc van Scratch – Walkthrough – Part 1Upgrading a PC from Scratch – Walkthrough – Part 1

Het upgraden van een pc van de grond af

Ik had onlangs gelegenheid om de meeste van mijn desktop PC te upgraden. Het is erg actief is. Zelfs elementaire Web browsing duurde een eeuwigheid, never mind games, grafische toepassingen of helemaal niets.
Mijn bestaande PC was een beetje onder de vier jaar oud: een AMD Phenom II X2 550 met een Radeon HD 4600 grafische kaart.
Dus besloot ik om noten te gaan en krijgen een nieuw moederbord, CPU , voeding, grafische kaart en nieuwe geheugen . Maar ik wilde mijn budget tot $ 500 te zijn, niet meer.


Illustratie door Thom Zahler

Waarom upgraden?

U weet wellicht dat hier bij ReviverSoft, we zijn allemaal over het krijgen van maximaal gebruik van de PC die u al hebt. En ik beschouwd verblijft de cursus met mijn 4-jaar-oude machine. Maar hier is de reden waarom ik uiteindelijk koos ervoor om het grootste deel van de onderdelen te vervangen.

    • Ik was met mijn PC voor taken niet geschikt om het

Ik doe heel veel van de graphics bewerken in mijn vrije tijd met behulp van software zoals GIMP en Inkscape, en deze vereisen zware grafische mogelijkheden en meer RAM dan ik had, dus dingen vertraagd tot een kruipen als ze niet helemaal niet crashen.

    • Ik heb overwogen, maar uiteindelijk afgewezen slechts een RAM upgrade

De oude DDR2-geheugen in mijn oude PC zou kosten twee keer zoveel als nieuwe DDR3 RAM in een nieuwe machine te hebben, en zijn veel langzamer naast. Ik zou een hoop geld op het geheugen op te slaan door het verbeteren van de rest.

    • Ik speel spelletjes occassionally

Zelfs games die enkele jaren oud zou niet goed draaien op mijn PC zijn, zelfs met grafische instellingen afgewezen op Laag. Plus, ik wilde zien hoe het spel werd verondersteld om te kijken, voor de verandering.

    • Ik geniet van het samenstellen van PC’s

Ik heb familieleden die graag werken aan auto’s. Ik hou van werken op pc’s en werd enthousiast op de mogelijkheid om dit te doen.

Dit kan je niet zijn, en wilt u misschien vasthouden aan uw pc in plaats van te doen wat ik deed. In uw geval, zou ik adviseren u beginnen met de negen stappen voor het maken van uw PC Run Like New . Als u geïnteresseerd bent in een revisie zijn, hoewel, of gewoon wilt zien wat ik heb, blijven lezen.

Hier zijn mijn selecties voor elke component PC, en waarom ik hen koos.

PROCESSOR

In het algemeen, je kiest je CPU voordat u kiest voor uw moederbord, omdat bepaalde moederborden alleen bepaalde CPU’s lopen en je wilt de beste die overeenkomt. Oorspronkelijk was ik gaan voor de Phenom II X4 3,6 GHz processor, een mooie, snelle quad-core CPU. Toen ik ging winkelen bij mijn lokale Fry’s Electronics, hadden ze alleen Phenom II X4S tot 3,0 GHz, dat is beduidend langzamer.
Dus ik ging met de AMD FX-4100 3.6 GHz CPU, die was slechts $ 10 meer dan de Phenom II 3.0 Ghz. Er zijn klachten over de technische forums snelheid tekortkomingen in de nieuwere FX in vergelijking met een Phenom II van vergelijkbare kloksnelheid geweest, maar aangezien deze was veel sneller, het moet geen problemen te overwinnen. De CPU was $ 110.
Waarom AMD en Intel niet? Kosten. AMD aanzienlijk goedkoper voor dezelfde prestaties. Tenzij je dat gek op Intel CPU’s, het is een no-brainer.


AMD FX lijn van processors biedt 4 cores en tal van macht.

Moederborden

Oorspronkelijk wilde ik de Asus F1A75-V Pro moederbord, zoals ik had gelezen goede recensies van, maar mijn keuze van CPU dwong me om een ​​AM3 + moederbord halen in plaats daarvan (zoals de F1A75-V Pro is niet AM3 + compatibel). Dit klinkt technisch, maar het betekent gewoon dat mijn CPU is nieuwer, dus mijn moederbord heeft om het te ondersteunen. Dus ik koos voor de Asus M5A97, ook een goede keuze. Mijn oude moederbord was een Gigabyte merk, en ik had ernstige problemen iets op de website van Gigabyte’s te vinden, want het is slecht vertaald en moeilijk te navigeren. Asus is gewoon een beter merk, in mijn mening. Het moederbord was $ 95.


Asus moederbord is een full-size ATX het type met ondersteuning voor de nieuwste processoren.

Grafische Kaart

Nu, kunt u wat heet een APU, die een CPU + GPU op een chip zijn. Wat dat betekent is dat je een computer en afbeeldingen krijgen allemaal in een, voor een zeer goedkope prijs. Maar ik wilde een beetje meer grafische kracht dan een APU zou bieden, dus ik keek naar een goedkope mid-range videokaart. Mijn collega aanbevolen de Nvidia merk voor grafische kaarten over wat ik gewend was, dat het merk AMD was. De Nvidia GTX 550 Ti 1 GB presteert zeer goed voor iedereen, maar de meest hardcore gamers, dat ben ik zeker niet. Het leuke is, ik heb niet om twee kaarten te krijgen, en ik heb niet iets super-duur, naar alles wat ik nodig heb zeer goed beheerd te krijgen. De grafische kaart was $ 130.


Deze videokaart neemt veel ruimte in uw geval, dus zorg ervoor dat u de kamer.

Stroomvoorziening

Het soort voeding je krijgt is echt afhankelijk van uw grafische kaart. Kijk op de achterkant van de grafische kaart doos voor aanbevelingen. In dit geval is de Nvidia grafische kaart zei dat het moest minimaal 400 watt voeding met een “+12 Volt stroom van 24 Ampère,” wat dat betekent. Dus ging ik de rij van voedingen, en de beste waarde voeding die eigenlijk aangeboden dat cijfer op de achterkant van de doos was een 750W omlaag. Going groter op wattage is beter, als u het risico branden uit uw voeding anders. Maar het allerbelangrijkste is om aandacht te besteden aan dat de huidige waardering. Deze PSU was $ 75 na $ 25 korting.


De Cooler Master 750W had de specs dat de grafische kaart nodig.

Geheugen

Zoek uit wat de maximale snelheid van het geheugen je moederbord kan ondersteunen, en het type geheugen, en krijg acht gigabyte aan dat. In mijn geval ging ik voor 8 GB DDR3 1600MHz geheugen. Het is Corsair merk ook, en merknaam is net zo belangrijk voor het geheugen als elke andere component. Het geheugen is spotgoedkoop deze dagen. De herinnering was $ 60 na $ 10 korting.


Dit Corsair geheugen kwam in twee modules van 4 GB per stuk.

Case & Drives

Normaal gesproken, heb je een goede zaak moeten al deze spullen, evenals een DVD of huis Blu-Ray drive en een harde schijf. Dit zijn dingen die ik overgedragen van mijn oude pc, dat wel. Met uitzondering van de disc drive. Blijkt dat nieuwere moederborden hebben niet de oude IDE-standaard voor schijven, dus mijn schijf niet wordt ondersteund. Alles is op de Serial ATA nu of SATA. Ik ga sparen en krijgen een Blu-Ray drive volgende keer dat Blu-ray-schijven kunnen branden, als ik ooit nodig om dat te doen.

Bij het winkelen voor een zaak, kijk voor een dat is een mid-tower die full-size ATX moederborden ondersteunt. Ga niet voor de echt kleine of heel grote of vreemd gevormde gevallen, zoals u zult in de problemen. Degenen die extra case fans op hen zijn koel, letterlijk.
En bij het ​​winkelen voor een harde schijf , een snellere RPM zijn beter, hoewel ze kosten een beetje meer, en ga voor 1 terabyte (TB) of hoger. Je zult veel sneller dan je verwachtte gebruik van de ruimte. Je zult ongeveer $ 100- $ 150 te besteden voor uw harde schijf.
Ten slotte, overweeg dan een kleinere solid-state drive om uw grotere harde schijf te begeleiden, en zet Windows op de solid-state drive. We hebben hier gesproken up SSD’s in het verleden, en ze zullen zorgen voor razendsnelle opstarten tijden en algemene toegang tijden, die de kosten van toelating waard is. Ik heb zeker kreeg een SSD op mijn radar.

Totale Prijs

Na kortingen, heb ik $ 470 op mijn upgrade, dat is gek goedkoop in vergelijking met het kopen van een geassembleerde PC. Het is verbazingwekkend hoe veel goedkoper elektronica hebben gekregen. De eerste PC die ik ooit eigendom van mijzelf, in 1995, was een Pentium-75 die $ 2000 kosten.

In deel 2 van het artikel, ga ik over mijn beproevingen samenstellen van dit Frankenstein van een computer, en de dingen die ik gemist, dat is waarom het niet zou draaien op voor het eerste uur totdat ik troubleshooted het probleem. Kijk voor het snel!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer