Moet ik nog steeds gebruik maken van Windows Vista op mijn pc?Should I still use Windows Vista on my PC?


Microsoft heeft twee niveaus van ondersteuning voor haar Windows producten, Mainstream ondersteuning en uitgebreide ondersteuning. De eerste is gratis en de tweede kost geld. De gratis niveau van ondersteuning net afgelopen 10 april 2012 , wat betekent dat alleen kritieke security fixes zal worden uitgebracht door Windows tot en met april 2017. En als je een probleem hebt met Vista, is het ‘ zult u geld kosten om steun te krijgen voor het. En verwacht niet te kunnen uw Vista garantie verlossen kosteloos, hetzij.

Deze al te frequent Vista blauwe scherm van de dood was een vertrouwd gezicht.

Terugkijkend op Windows Vista

Uitgebracht in eind 2006, werd Windows Vista bijna onmiddellijk bekritiseerd voor zijn crash bugs, het gebrek aan compatibiliteit met Windows XP drivers en apparaten, en certificering op pc’s die duidelijk niet goed kon draaien. Veel gebruikers (zoals ikzelf) voerde een downgrade naar Windows XP na slechts met behulp van Vista voor een korte tijd. Het was niet tot de release van Windows 7 drie jaar later dat Microsoft in staat was om zichzelf te verlossen met een stabiele, snelle OS dat velen zagen als de ware opvolger van XP.

Dus moet ik nog steeds gebruik van Windows Vista op mijn PC?

In plaats van te betalen voor ondersteuning voor Vista na deze week, is het nu gaat veel meer kosten effectief te zijn voor u om gewoon doorgaan en pick-up een exemplaar van Windows 7 te installeren. Als uw machine Vista kunnen draaien, kansen zijn 7 beter het kan draaien. En de gratis ondersteuning voor Windows 7 zal niet opraken voor een lange, lange tijd – Windows 8 is nog niet eens uit.

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer