Open Nieuwer Office-bestanden in een oudere versieOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Hier is de situatie: Iemand stuurt je een docx-of xlsx-bestand, die de nieuwste versies van Microsoft Word en Microsoft Excel… Je hebt een oudere versie van Microsoft Office die je liefde. Misschien omdat het traditionele menu’s in plaats van het lint dat Microsoft is zo dol op deze dagen. Misschien omdat je het geld geïnvesteerd in de oude versie terug dan, en je voelt je niet als upgrade. Of, je draait Windows XP , die niet werkt met nieuwe Office toch.

Hoe dan ook, het lijkt alsof je je pech: je kunt niet de nieuwere bestanden met de oudere Office openen. Rechts? Verkeerd. Er is een optionele add-on voor oudere versies van Office die u toelaat om nieuwere Office-bestanden te converteren en bewerken. Get it here . Voordat u het downloadt, zorg ervoor dat u uw versie van Office hebben bijgewerkt helemaal door Microsoft Update.

Er zijn twee vangsten: U zult niet in staat zijn om bepaalde geavanceerde functies te zien in het document dat alleen aanwezig in nieuwere Office, zoals draaitabellen zijn, hoewel de converter doet het beste kan in het vertalen van dergelijke functies voor gebruik in uw versie. En hoewel je het bestand kunt bewerken, als je opnieuw wilt opslaan, moet u deze opslaan in het oude formaat. Er is nog een reden om te willen naar de nieuwste versie van Office te krijgen, maar in de tussentijd, de add-on zorgt ervoor dat u niet hoeft te doen.

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer