Een cd of dvdBurn a CD or DVD

Veel auto’s hebben een ingebouwde cd-spelers die MP3-schijven kan lezen. Vaak zal de DVD-speler is aangesloten op uw tv-beelden of filmbestanden op een lege DVD lezen. Of soms u wilt eigenlijk een DVD, compleet met menu’s, die inhoud speelt wanneer je hem in een station.

Om dit alles te doen, moet je een schijf, dat is een semi-enge manier om te zeggen dat je de inhoud wilt kopiëren naar de schijf en af ​​te ronden branden.

Voorafgaand aan Windows 7, dit vereist speciale software, maar Windows 7 heeft deze functie ingebouwd We zullen de gemakkelijke Windows 7 manier te dekken, daarna een aantal gratis software die de truc zal doen op eerdere versies van Windows.

Windows 7

Windows 7 heeft een basis CD / DVD branden functionaliteit ingebouwd U hebt om de juiste schijf te hebben, dat wel. Kijk op de voorkant van het station, en het zal u meestal vertellen welke formaten worden ondersteund. CD-R en DVD-R kan slechts een keer te worden verbrand, en vervolgens de schijf vastzit op die manier. Een CD-RW of DVD-RW worden geschreven meerdere keren. En tenslotte, een DVD-DL bestaat uit twee lagen en een heleboel meer ruimte voor gegevens dan een typische DVD.

Burn a CD or DVD

Als uw drive helemaal niet kan schrijven, zeg het “Reader” op het, en in dat geval, je je pech.

Nu, gewoon in de juiste lege cd of dvd en kopiëren over alle content die u wilt op th disc te verblijven. Windows zal automatisch dat de inhoud te branden op de schijf en af ​​te ronden.

Soms krijg je een. ISO maken van een DVD-authoring programma, compleet met menu’s en ga zo maar door. (Wij willen DVD Styler .) Of, sommige software (zoals een nieuw besturingssysteem) wordt geleverd in. ISO-formaat en moet worden gebrand op een disc en vervolgens geboot bruikbaar te zijn. In dat geval, sleept u het. ISO om de schijf en Windows doet de rest.

Windows XP & Vista

ImgBurn is de gouden standaard als je niet beschikt over Windows 7 (en zelfs als je dat doet – het is veel meer full featured dan de ingebouwde Windows 7-functie.) Het werkt zelfs voor het branden van Blu-Ray discs, als u hebt kreeg een fancy Blu-Ray brandstation. (En die worden steeds meer en vaker.)

De gebruikersinterface van ImgBurn is een beetje veel tekst, maar kijk voor de grote pictogram met een map, een pijl, en een schijf. Dat is echt alles wat je nodig hebt. Vergeet niet dat als je wilt om een ​​complete DVD met menu’s te maken, gebruikt u een app zoals DVD Styler, gebruik vervolgens ImgBurn om de schijf te maken van het resulterende bestand.

Nu ben je het branden van schijven met gemak! Heeft u vragen over dit soms lastig onderwerp? Vraag in de comments of op onze Facebook-pagina . Veel succes!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer