Waarom moet ik installeren op mijn PC?Why do I Need Drivers on my PC?Rantz Hoseley

Console gamer of PC gamer? Ik gebruikte om alleen te spelen games op PC, maar de meerderheid van mijn gaming tijd wordt nu besteed aan de Xbox. De groei van genres en verschillende vormen van entertainment (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, lastFM, etc, etc) op de Xbox heeft vrijwel verzekerd dat het niet uitmaakt wat ik ben in de stemming voor, ik kan het er zonder zorgen te maken over “kan mijn videokaart te behandelen dit?”

Denkt u dat LED-verlichting in monitors rechtvaardigt de extra prijs? Helemaal niet. Vooral omdat die dezelfde functies zal worden beschouwd als “kern” functionaliteit in sub- $ 200 monitoren binnen het jaar.

Zou je ooit een solid-state drive kopen? Yep, al voor zowel mijn desktop-systemen, en voor mijn ‘draagbare’ drijft die ik gebruik om shuttle materiaal van huis naar kantoor, of demo’s. Ik heb genoeg schijf fouten en opnieuw formatteren problemen met schijven die ik ben erg blij met de opkomst van betaalbare zien, en hoge capaciteit, SSD’s gehad.

Rantz Hoseley is werkzaam in de wereld van het vertellen van verhalen, door middel van strips, proza, en videogames, voor meer dan 25 jaar bezig met merken zoals Star Trek en Disney’s Aladdin. Hij is momenteel het smeden van nieuwe gebieden in de wereld van digitale verhalen met zijn bedrijf LongBox, Inc.

Q. Waarom moet ik installeren op mijn pc nodig?

A. Bestuurders zijn een integraal onderdeel van uw computer-ervaring, en een die je meestal geen aandacht besteden aan. Dat is tot uw computer gegil en caterwauls bij je als een kind dat niet de nieuwste videogame aflevering van de Masters of Magical Oblivion Worlds hebben ontvangen. Zoals gezegd kind, zal uw computer ook het gedrag van bevriezen en het weigeren om alles wat je wilt doen te doen, en in tegenstelling tot het omgaan met een ongelukkig kind, Gramma Bernie’s triple-chocolade fudge biedt geen oplossing voor uw probleem weer te geven.

Dat is wat ik hier ben voor. (De computer drivers probleem, dat is. Sorry, je bent op je eigen met de kinderen. Veel geluk.)

Illustratie: Gordon McAlpin

Drivers zijn die kleine apps die ervoor zorgen dat de externe digitale apparaten (zoals camera’s, eReaders en dergelijke) extra computer hardware (van Blu-ray spelers om vouwen draadloze muizen), en geïnstalleerde software (in zowel de “productiviteit” en ” vrijetijdsbesteding “categorieën) werkt probleemloos met uw computer hardware en besturingssysteem. Drivers wordt regelmatig bijgewerkt … dit kan zijn voor een veelheid van redenen. Veiligheid verbeteringen, nieuwe standaarden in hardware, en het verhogen van de prestaties en stabiliteit behoren tot de top drijfveren voor een bedrijf om een ​​nieuwe versie van een stuurprogramma vrij te geven.

Verdere complicerende het probleem is de kleine feit dat elk bedrijf heeft zijn eigen protocollen en criteria voor wanneer en waarom geven ze nieuwe drivers. De meeste bedrijven zullen nieuwe drivers vrij te geven wanneer er een geïdentificeerde bug … iets dat de oorzaak is van gebruikers aanzienlijk verdriet en belemmeren hun bruikbaarheid ervaring. Echter, veel bedrijven “jaarlijkse updates” dat stapsgewijs de prestaties te verbeteren en aan te pakken kleine problemen die zich ophopen (zoals ondersteuning van nieuwe computer functies) vrij te geven. Dan zijn er de ‘zenuwachtig’ bedrijven. Dit zijn de bedrijven die lijken een nieuwe driver versie Every hebben. Time. You. Log. On. Dit wordt over het algemeen gehouden als “slechte praktijken” voor het vrijgeven van bestuurders, omdat het vervreemdt en ergert klanten en heeft het cumulatieve effect van het creëren van een negatieve perceptie in de richting van het belang van het downloaden en installeren van nieuwe drivers. Als je een PC hebt gebruikt langer dan een jaar, zijn de kansen hoog je bent tegengekomen rijders in deze laatste categorie. Wetende dat, kan ik niet genoeg benadrukken … laat je niet deze ervaringen invloed op uw perceptie van het belang van het updaten van drivers. Serieus.

Om uw leven te houden van wordt gewijd aan driver updates, hier zijn een handvol van de richtlijnen en regels die, indien gevolgd, zal uw computer het leven veel gemakkelijker en zorgeloos te maken.

Backups

Ik sprak in mijn laatste blog voor ReviverSoft over het belang van back-ups , en dat zich uitstrekt tot bestuurders, met een grote sharpieteller onderstrepen en cirkelen het.

Op mijn harde schijf, ik heb een map “Downloads”, en binnen die, een map “Drivers”, die tot gebroken met sub-directories per categorie … “Hardware”, “apps”, “Video”, etc … met verdere subcategorieën specifieke toepassing of het apparaat. Dus, binnen “Apps” Ik heb directories voor “Adobe”, “Microsoft”, “Google”, en nog veel meer. Dit lijkt misschien ben ik een beetje aan het OCD-anale-vasthoudende kant, maar er is een reden voor. Ik, mijn vrienden, ben lui. Als mijn computer naar beneden gaat als gevolg van een spanningspiek, hardwarestoring, of omdat de kat omgestoten mijn koffie op het systeem, ik wil niet naar de komende twee dagen doorbrengen op jacht naar stuurprogramma’s en vervolgens zijn geïrriteerd mid-werk, omdat er geen … , Ik heb niet alle stuurprogramma’s die ik dacht dat ik nodig te installeren. Door het hebben van alle huidige (en geïnstalleerd, zullen we hierop terugkomen …) chauffeurs georganiseerd in een directory, kan ik gewoon kopiëren die directory op cd, dvd of flash drive wanneer ik een nieuwe driver, die ervoor zorgt dat ik hebben niet de stress van het proberen om een driver voor mijn vinden draadloze netwerk adapter zonder om naar de website te downloaden kunnen.

Huidige Drivers

De drivers die u nodig hebt om “ongerust” over, of neem een ​​actieve belangstelling voor (aangezien ze zeer waarschijnlijk om een ​​”nieuwe driver beschikbaar ‘melding te hebben) zijn degenen met betrekking tot hardware en apparaten die u heeft toegevoegd aan uw computer. Videokaarten, geluidskaarten, CD / DVD / Blu-ray schijven, Ethernet-kaarten, en dergelijke zijn de daders meeste kans te geven u “problemen” als het gaat om hoeven zich bewust te zijn van de “onaangekondigde” driver updates. Om dit gemakkelijk te maken, heb ik het opzetten van een ‘check drivers “evenement op mijn Outlook-agenda op vier verschillende data gedurende het hele jaar. De herinnering evenement heeft een lijst van de hardware drivers die ik nodig heb om te controleren, evenals de URL’s voor elk van de chauffeurs. Dit duurt een beetje tijd om in eerste instantie opgezet, maar het verwijdert alle mentale weerstand tegen het verzorgen van het en verblijf op de top van het, omdat alles wat ik moet doen is op de banden, controleer dan of ik de nieuwste versie, en verder gaan .

BETA Drivers

In de ontwikkeling van software, gebruikten we om schertsend verwijzen naar “Beta” als een acroniem voor “Bug en Error Triggering Application.” Tegenwoordig zijn de meeste beta-software en drivers zijn veel stabieler, en hebben de neiging relatief “veilig” te zijn. Dat gezegd hebbende, je moet jezelf afvragen twee kritische vragen voorafgaand aan het installeren van een beta drivers.

  1. Is mijn huidige ervaring met deze toepassing / hardware / apparaat erg genoeg dat alles is beter dan wat ik momenteel onderworpen aan?
  2. Kan ik veroorloven de tijd en moeite van mogelijk zijn zonder mijn computer voor 2 of meer dagen?

Als je antwoord “ja” op beide, dan is het ‘het risico waard, “maar dat is de enige voorwaarde zou ik aanraden beta drivers installeren. Immers, je bent een productiviteit van de machine, niet een cavia. Uw onderhoud (en keuze) van de bestuurders moeten die aandacht te geven.

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer