Vijf Programma’s die U Zou Moeten Verwijderen van Windows OpstartenFive Programs You Should Remove from Windows Startup

Five Programs You Should Remove from Windows Startup
Illustratie: Gordon McAlpin

Aangezien we liepen onze interactieve video blog over het verwijderen van items uit uw opstarten van Windows te verbeteren opstarten, middelen vrij te maken en over het algemeen sneller dingen, hebben we veel vragen over het identificeren van welke apps in het bijzonder om zich te ontdoen van ontvangen.

Hier zijn een paar tips voor het spotten van goede kandidaten voor verwijdering.

 1. Helper Apps & Toolbar Apps

  tufsteen zoals iTunesHelper, Google Toolbar Notifier, en ga zo maar door gewoon te helpen de grote applicaties opstarten een beetje sneller, ten koste van de RAM . Als u deze toepassingen zelden gebruikt, en zou liever hebben de middelen nu weer even uit de opstart van je lijst.

 2. Fabrikant Apps

  Ook bekend als “bloatware”, fabrikanten zoals Toshiba laden hun machines met apps van twijfelachtige nut dat alle lancering bij het opstarten, verstoppingen van het geheugen en bronnen voordat je hebt zelfs een kans om het te gebruiken. Odds zijn, zult u niet de meeste van hen nodig hebben, en als je dat doet, kun je ze starten met de hand. Alles wat zegt TOSHIBA, Dell of Compaq (of wie heeft uw machine) is waarschijnlijk niet nodig.

 3. Dupliceren Apps

  Als u meer dan een te gebruiken antivirus-of anti-spyware applicatie routinematig, hoeft u niet beiden actief scannen van uw pc, aangezien deze programma’s uw machine zal vertragen tot een crawl en kan zelfs met elkaar in conflict. Neem een ​​off actieve scan, en voer het uit de hand wanneer je het nodig hebt. Wij stellen voor om Windows Security Essentials bij het opstarten voor dit doel, maar andere niet.

 4. Apps die niet mogen worden Er in de eerste plaats

  Soms heb je een instant messaging of een soortgelijke app te installeren, en het zet zich om te draaien bij het opstarten zonder dat je vraagt. Je zou veel liever gewoon de lancering van de IM waar en wanneer u het nodig hebt, en niet voor altijd duren om te starten bij het opstarten. Neem het uit.

 5. Spullen u niet meer gebruikt

  Als je ter plekke iets wat je helemaal niet meer te gebruiken en hebben een betekenis te verwijderen, neemt de applicatie uit de opstart van je lijst, dan, als uw volgende wat, ga in het Configuratiescherm en de applicatie volledig te verwijderen. Hoe doe je dat? Wat denk je … hebben we een video-blog voor dat ook!

Wat niet te verwijderen

dwm.exe is de desktop window manager. Laat dat alleen of Windows zal moeite hebben met opstarten. winlogon.exe bepaalt uw Windows-aanmeldingsgegevens. Laat dat een alleen ook. En taskhost.exe is belangrijk voor Windows task switching. Iets te maken met uw muis of printer moet met rust gelaten worden, aangezien het zou kunnen voorkomen dat u te klikken of te goed afgedrukt.

Run Registry Reviver

Na het gedoe met Startup Manager in Registry Reviver , en rebooten, is het een goed idee om een frisse Registry Reviver scan uit te voeren en te controleren en zien of er verdwaalde registry entries moeten opruimen. Dit is vooral belangrijk als u stap 5 gevolgd en verwijderd sommige toepassingen.

Nu ben je beter opgeleid over wat af te nemen opstarten en wat met rust te laten. Geniet van uw snellere PC!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer