Downgrade van Windows 7 naar XP de Easy WayDowngrade from Windows 7 to XP the Easy Way

Illustratie: Gordon McAlpin

ZOEK terug? – DOWNGRADE van Windows 7 naar XP MAKKELIJK

Dus je hebt een gloednieuwe netbook met Windows 7 Starter op, maar de beperkingen van Windows 7 Starter storen. Wat zou je echt graag is een full-featured besturingssysteem, en hey, kijk, u een Windows XP-schijf liggen vanaf het moment dat u die laatste machine in handen hebt!

We gaan laten zien hoe je snel en makkelijk van Windows 7 naar Windows XP. Op machines, zoals netbooks, met beperkte RAM , harde schijf ruimte en middelen, zal Windows XP krijg je op het web en krijg je veel, veel sneller dan Windows 7 bewegen.

Windows Easy Transfer

Het eerste wat je hoeft te doen is draaien Windows Easy Transfer op uw Windows 7 machine. Dit zal u laten back-up van al uw belangrijke bestanden en instellingen naar een andere locatie, zoals een externe harde schijf of dvd. Houd in gedachten dat de allernieuwste versies van veel populaire Microsoft-toepassingen, zoals Office, beginnen om Windows XP-ondersteuning. Verliezen Internet Explorer 9 werkt nog steeds met XP, maar er is een goede kans 10 niet.

Plaats de disc IN & RESTART

Nadat u een back-up van uw bestanden en instellingen, zet de Windows XP-schijf in het station en start de computer opnieuw op. Hit F10 of F12 als je de woorden “Boot Menu” verschijnt op het scherm (het zal wel een of het ander). Hebben het opstarten vanaf de cd-rom-of dvd-rom-station.

Het zal automatisch de Windows XP installer te starten. Wanneer u wordt gevraagd, hebben het volledig de inhoud van uw schijf te wissen en installeer een nieuw exemplaar van Windows XP.
Wanneer het is allemaal gedaan, klikt u onmiddellijk op Start en voer Windows Update om de vele updates voor XP die zijn uitgebracht sinds uw disc is gemaakt downloaden. U wilt dit zo snel als menselijkerwijs mogelijk is om eventuele veiligheidslekken te voorkomen. Ook krijg Microsoft Security Essentials voor geweldige bescherming tegen virussen en spyware.

Als de hardware NIET WERKT

Er zijn valkuilen voor deze downgrading procedure. Als uw schijf te oud van een Windows XP-versie (laten we zeggen, voordat Service Pack 3 of Service Pack 2), dan stukjes van uw hardware kan niet direct aan het werk. Toen ik gedegradeerd van Vista naar XP jaar geleden, vond ik dat mijn netwerkkaart niet werkte met XP … de bestuurder niet met het komen. Dus ik moest op mijn laptop te krijgen, vinden de bestuurder, branden op een schijf, zet het in de desktop PC, en installeer de driver, om op het internet te krijgen en Windows XP updaten naar de laatste Service Pack.

Na installatie

Tenslotte downloaden Windows Easy Transfer – het komt niet met XP – en verplaats al uw bestanden en instellingen terugzetten op de nieuwe Windows XP-machine.
Als al het bovenstaande klinkt intimiderend, wilt u misschien gewoon proberen en te leven met Windows 7 Starter. In dat geval kunt u proberen een aantal van onze Spring Cleaning optimalisatie tips om te piepen een beetje meer snelheid en kracht van je kleine machine.

MOET JE downgrade?

Er zijn goede redenen om te downgraden van Windows 7 naar XP: de snelheid, minder geheugengebruik en de veelzijdigheid van Windows XP maakt het ideaal voor kleine machines. Er zijn ook goede redenen om niet te downgraden: uw hardware of favoriete toepassingen mogelijk niet compatibel met Windows XP, en uw machine niet zijn gekomen met een Windows 7-schijf, dus je kan niet in staat zijn om het terug te krijgen. Je moet alle positieve en negatieve kanten wegen voordat. Veel succes!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden
  • http://none Richard

    A problem I forsee it that a lot of netbooks around don’t have a crdom drive built in.
    You could install from a usb if you had a second pc to transfer the files to usb but it’s a lot of work and most people won’t even bother.
    More money for you and me to do it for them I guess.

  • Windows XP Support

    that’s interesting a post on how to downgrade

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer