Optimaliseer laptop batterij leven met Battery OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Het team van ReviverSoft is zeer enthousiast om de lancering van een nieuw product met de naam aan te kondigen Battery Optimizer .

Battery Optimizer is een nieuwe applicatie die is ontworpen om te helpen eigenaren laptop optimaliseren laptop levensduur van de batterij door het aanbieden van feedback over wat laptop een gebruiker beschikt over kunnen schakelen en hoeveel extra levensduur van de batterij kan worden verkregen door dit te doen.

Deze dagen zo veel mensen kiezen voor een laptop dan een desktop vanwege de mobiliteit en vrijheid die kan worden bereikt met een laptop. Voorbij zijn de dagen waar laptops zijn beduidend underpowered in vergelijking met desktops. Maar maakt niet uit hoe krachtig je laptop is, het is alleen maar goed, terwijl de batterij duurt! Battery Optimizer is hier om te helpen! Hieronder geven we slechts enkele van de coole functies.

Haal meer levensduur van de batterij!

De eerste stap is om een ​​batterij diagnostische werking. Tijdens de diagnostische Battery Optimizer analyseert alle apparaten die je laptop heeft dat een effect op de batterij verbruik te hebben en bepaalt hoeveel stroom ze verbruiken. Dit proces kan tussen enkele tot tientallen minuten duren, afhankelijk van hoeveel apparaten je laptop heeft.

Na het uitvoeren van een diagnostische u worden gepresenteerd met uw geschatte levensduur van de batterij met uw huidige instellingen en u bent ook getoond uw potentiële levensduur van de batterij als je alle optimalisaties die voltooien Battery Optimizer aanbeveelt.

Uw potentiële winst in levensduur van de batterij is afhankelijk van welke hardware je op dit moment hebt geïnstalleerd voor uw laptop en hoe goed geoptimaliseerd de instellingen voor die hardware is. Bijvoorbeeld, als je WiFi, Bluetooth, infrarood, en een plug in muis op je laptop en je hebt ze allemaal ingeschakeld dan is uw potentiële winst in levensduur van de batterij kan groot worden gestopt.

Nadat u hebt uitgevoerd van de diagnostische en gezien de resultaten die u kunt dan klikken op ‘Optimaliseren Battery Life’. Dit brengt u naar een scherm waarin u wordt getoond alle apparaten die van invloed zijn van uw laptop levensduur van de batterij en je wordt verteld hoeveel tijd u kunt besparen op uw levensduur van de batterij door het draaien van elk afzonderlijk apparaat af. Dit kan komen in zeer handig. Zeggen dat je in de bibliotheek en u probeert uw papier af, terwijl u bent op een rol, maar de batterij is ongeveer om te sterven! Simpel! Open Battery Optimizer en je kan zien dat je een extra 15 minuten kan krijgen door het draaien van WIFI en extra 10 minuten door het uitschakelen van Bluetooth, maar je internet nodig hebt om het onderzoek naar uw werk, zodat u weet dat het draaien van je Bluetooth is de beste keuze om te krijgen dat extra beetje van het leven uit je laptop.

Monitor U gebruik van de batterij:

Battery Optimizer geeft u niet alleen manieren om je batterij te optimaliseren voor de langste levensduur, het geeft je ook de mogelijkheid om uw batterij gebruik te monitoren in de tijd.

Het bovenstaande scherm is uniek controlefunctie Battery Optimizer. De rode lijn geeft u uw batterij verbruik in Milli-Watt in de tijd en de grijze lijn toont u uw laptop batterij na verloop van tijd. Dit is erg handig als je net begonnen begonnen met het draaien van een applicatie of net aangepast bepaalde instellingen op uw computer en u wilt zien hoe ze invloed op uw gebruik van de batterij.

Maak een profiel:

Een van de meest handige functies van Battery Optimizer is de functie profielen. Wij begrijpen dat u wilt dat uw computer anders te gebruiken in verschillende situaties. Bijvoorbeeld, op een bus je niet de zorg over internet of bluetooth of een plug in de muis, zodat je een ‘Riding The Bus’ profiel dat automatisch schakelt alle functies die u niet nodig hebt kan creëren. Aan de andere kant, wanneer u uw computer thuis, aangesloten op uw bureau kunt u alles ingeschakeld, zodat u een profiel voor die kan creëren.

Waarschuwingen instellen:

Een andere leuke functie van Battery Optimizer is tha kunnen opzetten batterijgebruik waarschuwingen. U kunt de hoogte gesteld wanneer uw batterij onder een zelf bepaald aantal minuten of wanneer u de batterij gebruik toeneemt met een bepaald percentage. Dit is erg handig voor mensen die willen de meldingen die zij ontvangen over hun gebruik van de batterij in plaats van alleen het krijgen van een waarschuwing wanneer je batterij bijna leeg is om te sterven aan te passen.

Nou we hopen dat u net als Battery Optimizer! Het een revolutionair nieuw product dat is een eerste in zijn soort en we horen graag wat je ervan vindt!

Download Battery Optimizer Hier

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer