Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten voin vähentää ylikuumeneminen ongelmat My PC?How do I Reduce Overheating Problems in My PC?

Kun tietokone ylikuumenee, se voi aiheuttaa monia ongelmia sisäkorvan toiminnasta tietokone, kuten keskusyksikkö ( CPU ) alkaa olla liian kuuma voi aiheuttaa merkittäviä ongelmia sen toiminnassa. On monia tapoja korjata tämä suhteellisen yleinen ongelma ja estää ylikuumenemisen, niin että se ei aiheuta raskauttavia jäädyttämistä ja muiden odottamattomien häiriöiden, jotka voivat johtaa työn menettämisen tai tärkeitä tiedostoja.

Miten tietää, milloin Ylikuumeneminen on ongelma

Diagnosoinnin tietokoneongelmaan voi olla vaikea tehtävä. Erilaiset oireet johtuvat eri asioita, ja PC ylikuumenemisongelmia sisältää myös ominaisuuksia ainutlaatuinen niihin. Oireita ylikuumenemiseen tietokone ovat yleensä melko laaja, mutta on olemassa keinoja määrittää, jos se on ongelma.

Yksi asia olet todennäköisesti kokemaan on järjestelmä kaatuu . Jos tietokone odottamatta kaatuu usein ilman sinua yritetään sammuttaa sen, se voi tarkoittaa, että tietokone ylikuumenee. Monet ongelmat voivat aiheuttaa tietokoneen kaatumisia, mutta jos tietokone kaatuu pian käynnistyksen jälkeen se ylös, se voisi johtua tietokoneen ylikuumenemisen ongelmia. Ohjelmisto jäädyttäminen ja hidastuminen kun yrittää suorittaa toimia voidaan yleensä edeltävät järjestelmän kaatumisen. Koska kaikissa tietokoneissa on sisäänrakennettu lämpötilan havaitseminen, jos tietokone kuumenee liikaa mukaan sen alue, se reagoi sen mukaisesti.

Kun tietokone jumiutuu ja täysin lukittuu siihen pisteeseen, jossa mikään ei ole toteutettavissa ja mahdollisuus sammutettu kunnolla ei ole käytettävissä, tämä voisi johtua tietokoneen ylikuumenemisen ongelmia. Manuaalisesti uudelleenkäynnistystä tietokone yleensä ratkaisee tämän ongelman väliaikaisesti. Yritä välttää käynnissä liikaa ohjelmia, jotka vievät liikaa prosessoritehoa kerralla.

Paitsi kaatuu, uudelleenkäynnistystä sattumanvaraisesti voi tapahtua, kun tietokone käynnistyy automaattisesti uudelleen ilman varoitusta normaalin ajon aikana. Jos näin tapahtuu usein, kuten kaatuu tai suljetaan, PC ylikuumenemisongelmia voisi jälleen olla syyllinen.

Muita oireita ylikuumenemisen kuuluu: tietokone kieltäytyy käynnisty, sininen näyttö kuolema (kun näyttö muuttuu täysin sininen, pysäyttää jokaisen toiminta ja näyttämään virheilmoituksen), kovia ääniä sisällä tietokoneesta, ja jos jalostaja tuntuu kuumalta kosketa ulkopuolelta.

Miten Korjaa ja estää PC ylikuumeneminen ongelmat

Ehkäisy ylikuumenemisen voidaan tehdä useita yksinkertaisia ​​tapoja, ja siksi korjata ongelman tehokkaasti. Kun virukset ei enää määräydy mahdollisena ongelmana jälkeen skannauksen kunnon antivirus ja antimalware ohjelmisto, voit epäillä ylikuumenemisen syynä.

Usein puhaltaa sisällä tietokoneen kanssa ilma kapselin poistaa pölyn muodostumista, joka edistää ylikuumenemisen sekä muita ongelmia. Pitämällä tietokone, varsinkin kannettavissa tietokoneissa, kovalle, sileä pinta voi myös estää ylikuumenemisen.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
Tölkki tietokoneen duster käytetään hienovaraisesti puhtaita komponentteja.

Ohjelmistoja, kuten SpeedFan voidaan ladata Voit mitata lämpötilaa tietokoneen eri aloilla seuraamalla anturit. Jäähdytys tyynyt voi ostaa myös kannettaville tietokoneille. Tarkistaminen lämpötila tietokoneen säännöllisesti joko koskettamalla tai pitämällä lämpömittari jopa prosessorin avulla voit löytää lämmitys ongelma.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
SpeedFan käyttöliittymä, jonka avulla voit katsella komponenttien lämpötilan ja kierrosluvuilla.

Ottaa luotettava tietokone korjaamo diagnosoida tietokoneen ongelmia voidaan myös tehdä, jonka avulla ammattilaiset voivat havaita ja korjata ongelman ennen kuin se karkaa käsistä. Vaikka ehkä ei aina raskauttavana kuin monimutkainen ja vaikeasti löydettäviä sisäinen ohjelmisto tai laitteisto-ongelma, PC ylikuumenemisen ongelmia ei pidä suhtautua kevyesti. Kuten kaikki toiminta-keskeyttämättä asia, voit menettää tärkeitä tietoja, joita ei ole varmuuskopioitu tai kykene suorittamaan day-to-day tehtäviä. On monia tapoja estää tämän ongelman, joten se ei tullut elämän häiritsevät harmi.

  • Sim, você está correto. Obrigado pelo comentário!

  • ycylvhvj

    Que explicação horrivel a de voces

  • Fernando Lopez

    Acaso voce pode facer uma melhor?
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa