Miten korvata kovalevy SSD tietokoneeseenHow to Replace a Hard Drive with SSD on your PC


Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten haluat mennä Solid State Drive (SSD) reitti. Ehkä olet kuullut, että nämä tyypit asemat ovat paljon nopeammin kuin kiintolevyt ja ovat ihanteellisia Windows ja sovelluksia, vaikka kiintolevyt ovat hyviä elokuvia ja muita suuria tiedostoja.

Oppaassa selitetään miten korvata kovalevy SSD tietokoneeseen:

Vaihe 1: Tallenna tiedot

Siirryttäessä HDD SSD, luultavasti menossa suuresta ajaa pienemmän ajaa ja täytyy varmuuskopioida joitakin tietoja ulkoisesta lähteestä. Tämä opas tarjoaa yksityiskohtaisesti paras varmuuskopiointi. Sinun täytyy joko kloonata asemaan, Windows ja kaikki, tai asenna Windows uuden aseman ja siirrä asiakirjoja yli valikoivasti.

  • Klooni tai kuvan

      Voit myös kloonata tai kuvan vanhasta kovalevystä ja palauta kuva uuteen asemaan. (Sinun toinen ajaa tallentaa tämän suuren kuvan väliaikainen.) Tässä on etuna pitää kaikki asetukset ohjelmia digitaalisten oikeuksien hallinta, kuten Windows itse. Kukaan ei halua joutua laittamaan koodia uudelleen. Voit tehdä tämän, vaikka käytetty tilaa vanhan aseman on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin koko uuden aseman. Suosittelen liikkuvat kaikkia suuria mediatiedostoja, kuten elokuvia, toiseen paikkaan saada kokoon alas ennen kloonausta. Useimmat drive-pohjaisia ​​ratkaisuja yllä olevasta linkistä, mukaan lukien sisäänrakennettua Windowsin varmuuskopiointi ja palautus, tukea luoda imagoa vanhan kiintolevyn.

  • Varmuuskopiointi seuraa uuden Windows-asennuksen


Kolmas vaihtoehto tässä varmuuskopioida tietyt tiedostot uuteen paikkaan, niin tee uusi asentaa Windowsin päälle SSD ja siirtää tiedostoja yli valikoivasti varmuuskopiosta. Puhdista Windows asentaa on vähemmän virheitä, ja upouusi asemaan tykkää kun on vähemmän virheitä. Tämä on haitta, että se vaatii teitä palaamaan asennuksen koodit monissa sovelluksissa.

Vaihe 2: Irrota kiintolevy ja asentaa SSD-aseman

Tämä on yleensä niin yksinkertaista kuin avaamalla tietokoneen ja vaihtamista asemat ja pitää samat kaapelit ja varmista, että irrotat PC vallasta ensin. Joskus uusi asema on eri muodossa tekijä kuin vanha asema (eli se on liian pieni tila), ja tarvitset erillisen caddie tai kotelo kyseisessä tapauksessa.

Huomaa, että jos on useampi kuin yksi avoin asemapaikkaan työpöydällesi, ei ole mitään syytä olla asentaa SSD-aseman rinnalle, eikä tilalle, kiintolevyn. Tässä tapauksessa,

Vaihe 3: Palauta varmuuskopiosta

Mitä tahansa varmuuskopiointitapa valitsit asennuksen jälkeen uuden aseman on hyvä aika palauttaa tästä varmuuskopiosta, jos vain on Windowsin uudelleen asemaan, jotta voit tehdä muita asioita. Saatat joutua alustaa aseman (poistaa levyn sisällön), ennen kuin voit palauttaa; Windows vie sinut läpi tämän vaiheen automaattisesti.

Esimerkki firmware päivitys hakemuksen solid state drive.

Vaihe 4: Päivitä laiteohjelmistoa puolijohdeasema

Firmware on koodi kiintolevylle itse, joka auttaa se toimii tietokoneen kanssa oikein. Uudempi firmware pitää ajaa ilman virheitä, auttaa se toimii uudempia laitteita, ja pitää nopeutta ja luotettavuutta korkeampi.

Google mallinumero aseman tarkat ohjeet; Tämä edellyttää yleensä käynnissä apuohjelman sisällä Windows. Muista jättää tietokoneen käytössä koko ajan firmware päivitetään vältät tietokoneen.

Huom: Muista ei eheyttää solid state drives, koska nämä asemat ilman eri toimenpiteitä, ja käynnissä eheyttää heitä tuo siihen mitään hyötyä.

Toinen huomautus: Varmista ja mahdollistavat TRIM jos käytät Solid State Drive Windows 7 On edistyneille käyttäjille, mutta se auttaa ylläpitämään ja parantamaan suorituskykyä kiintolevyllä. Tässä on opas tehdä niin .

Nauti nopeutta ja luotettavuutta hyödyt SSD. Se on yksi suurin nopeus maksaa suhde tahansa päivityksen voisi suorittaa.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa