Valitse oikea Hardware ostaessaan uuden tietokoneenPick the right Hardware when Buying a new PC


Miten CPU, RAM, grafiikkaa, ja kiintolevy ovat tärkeitä, kun ostaa uuden tietokoneen tai päivittämässä olemassa olevaa ja miksi se riippuu siitä, mitä käytät tietokoneesi

Kuvitus: Gordon McAlpin

On neljä pääosaa tietokoneeseen, ja on neljä asiaa, useimmat ihmiset käyttävät uutta PC. Se tekee kuusitoista yhdistelmiä, joten olemme luoneet tätä kätevä kaavion. Olipa haluat käyttää tietokoneesi Web, pelaamista, toimisto- sovelluksia tai musiikin sovelluksia, eri osien tietokoneen tullut enemmän tai vähemmän tärkeitä. Seurata yhdessä kaavion kun me keskustelemme!

Muutamia määritelmiä

CPU

Keskusyksikkö tai CPU on aivot tietokoneen. Se koostuu yhdestä tai useammasta ytimet (yleensä kaksi tai neljä), jotka pystyvät tekemään asioita, tai ajaa enemmän kuin yksi prosessi samanaikaisesti. Parempi prosessorit ovat nopeampia ja enemmän sydämiä, mutta ovat myös kalliimpia.

RAM

Hakumuisti, RAM, tai vain muisti, viittaa pelimerkit tietokoneen että tilapäisesti tallentamaan tiedot lennossa. Enemmän muistia, parempi, joten se on lähes aina oikea valinta max pois muistia, ja tällainen päivitys on edullinen ja suhteellisen helppo suorittaa.

GRAPHICS

Tietokoneen grafiikka on joko integroitu emolevyn (emolevy) tietokoneen, tai ohjataan kortin, joka liitetään tähän emolevyyn. Yleensä kortti-pohjainen grafiikka ovat vahvempia, nopeampia ja paremmin kuin integroitu näytönohjain.

KIINTOLEVY

Oikeammin nimeltään massamuisti, joka kattaa molemmat kovalevyt (jossa levy, tai lautasella, joka sisältää tiedot) ja solid-state-asemat (joka tallentaa tiedot pelimerkkejä, samanlainen muistin), massamuisti on, jos kaikki teidän juttuja asuu, alkaen musiikkia, elokuvia, Windows teidän perhekuvia. Vaikka merentakaisten luonnonkatastrofit ovat tilapäisesti piikki hintoja, massamuisti on edelleen erittäin edullinen. Paljon on hyvä, sillä voit täyttää sen nopeasti.

Tietokoneen ensisijainen käyttö

WEB

Jos pääasiassa käyttää tietokonetta web surfing, kuten Flash-pohjaisia ​​pelejä, Google Docs, web sähköposti ja Pandora musiikkia, niin dual-core tai parempi suoritin on. Sinun kannattaa niin paljon muistia kuin voit kuljettaa, kuten Flash-pohjaisia ​​sivustoja syövät käytettävissä olevan muistin. Keskimääräinen grafiikka saavat hieno, sillä web-pelit ovat yksinkertaisia ​​puolella. Ja sinun ei tarvitse suuri kovalevy ollenkaan, koska lähes kaikki on tallennettu pilvi.

GAMING

Jos pelaa uusin ja suurin pelejä, sinun kannattaa neliytiminen suoritin, paljon muistia (ja 64-bittinen Windows kiertää RAM rajoitus 32-bittinen Windows), hyvä näytönohjain ja iso kova ajaa. Pelit vievät tilaa. Nyt, jos pelaat retro pelejä tai jopa peli tehdään kolme tai neljä vuotta sitten, niin et tarvitse uusin mitään näistä asioista.

OFFICE APPS

Microsoft Office- tai sen kilpailijat eivät vaadi paljon tapa PC teknologian, ellet tehdä hulluja 3D-grafiikkaa tai massiivinen laskentataulukoita. Muutaman sadan dollarin tietokone hoitaa tehtävää hienosti. Vain muistaa, että Microsoft Office maksaa rahaa, ja ilmainen Google Docs voisi tehdä työtä vain sakko.

Musiikki Kehittäjän

Jos käytät itsenäistä musiikin app, kuten Spotify tai iTunes, se voi käyttää jopa kohtuuttoman paljon CPU ja RAM, koska he eivät ole kovin tehokkaita sovelluksia. Siksi kaksiytiminen suoritin vähintään 3 Gt muistia on tärkeää. Spotify toistaa musiikkia pilvi, niin iso kovalevy ei ole välttämätöntä. iTunes toistaa MP3, ja jos sinulla on suuri kokoelma, tarvitset säilytystilaa. Kumpikaan app tarvitsee paljon tapa grafiikkaa, koska ääni on asia. Puhuminen ääni, useimmat tietokoneet on sisäänrakennettu ääniominaisuudet, joka pystyy käsittelemään viiden kaiuttimen stereot helposti.

Nyt kun tiedät mitä kukin osa tietokoneen tekee, ja sinulla on se mielessäsi, mitä aiot käyttää, että PC, voit olla paremmin tietoa seuraavan kerran ostat uuden tai päivittää!

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
  • Flint IT

    This chart is really useful and handy, thanks. We often find that people have little idea of what the CPU, RAM and Hard Drive really do and it can mean they buy top end, high spec computers which are way above their needs. Hopefully the great information you’ve provided here can help save people money and get the PC which is best for them.

  • http://www.reviversoft.com Steve

    Thanks, Flint!

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa