Top Viisi syytä, miksi Windows 7 on parempi kuin VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Kuvitus: Gordon McAlpin

Mukaan nämä käyttöjärjestelmän tilastoja , Windows 7 on maailman suosituin käyttöjärjestelmä, ja he saavuttivat Windows XP elokuussa 2011. Sittemmin sen etumatka on kasvanut, ja se on nyt ajaa 48,7% käyttäjistä.

Windows 7 edeltäjä, Windows Vista, ei koskaan nousi yli 18,6% markkinoista, huipussaan lokakuussa 2009, ja nyt nauttii vain 4,5%, kun taas Windows XP on pudonnut 30%.

Otetaanpa minuutin analysoida, miksi Windows Vista ei hallita Windows XP, ja miksi Windows 7 onnistui saman feat, pelkkä 22 kuukautta myöhemmin.

Miksi Windows Vista epäonnistui

1. PC eivät olleet valmiita.
Windows Vista oli visioi kuin laajakaista-ready Windows-käyttöjärjestelmän kanssa kehittynyt grafiikka ja turvallisuus … kvanttihypyn Windows XP. Ainoa ongelma oli, vuonna 2007, PC ei riittävän tehokas sen. Monet tietokoneet toimitetaan Vistan että vain ei voinut käsitellä ohjelmistoa. Puute RAM ja näytönohjaimissa teki hitaus valtava ongelma, jossa XP silti meni nopeasti.

2. Paljon kaatua vikoja.
Varhaiset versiot Vistan olivat täynnä teknisiä ongelmia ja kaatuu . Alentamisesta Vistan takaisin XP oli hyvin suosittu siirto (jonka tein). Korjaa ei tullut ulos joitakin näistä virheistä jo jonkin aikaa.

3. XP oli liian juurtunut.
Tammikuussa 2007, kun Windows Vista tuli ulos, Windows XP oli massiivinen 76% käyttäjäkunta. Se oli ylivoimaisesti suosituin käyttöjärjestelmä siihen asti. Breaking ihmiset, jotka tapana oli ylitsepääsemätön ongelma. Muut kuin erityisiä pelit vaativat “Games for Windows” käyttöliittymä läsnä vain Vista, ei ollut mitään pakottavaa syytä päivittää.

4. Kuljettajat eivät toimi.
Äitini-in-law oli all-in-one Epson joka tuli hänen tietokoneen, kun hän päivittänyt XP Vista. Yksi ongelma: Epson ei viitsinyt kirjallisesti Vista kuljettaja , ja XP -ohjain kieltäytyi työstä. Hänen tulostin tuli erittäin suuri, erittäin kallis, erittäin raskas doorstop.

5. User Account Control.
User Account Control on popup joka näkyy viime Windows käyttöjärjestelmissä, kun teet toiminnon, joka muuttaa PC merkittävällä tavalla. UAC ei ollut XP- ja käyttöönotto usein ponnahdusikkunoita, vaikkakin tärkeitä turvallisuuden kannalta, lisääntynyt taso harmia äärimmäisen paljon.

Esimerkki Blue Screen of Death, paljon yleisempää Vistassa kuin 7.

Miksi Windows 7 Onnistui

1. PC tuli pitkä matka 22 kuukautta.
Hinta (RAM) ja massamuisti (kiintolevyt) romahti tammi 2007 lokakuuta 2009 (ja laskee edelleen). Ensimmäistä kertaa, ihmiset olisi varaa koneita oli mahdollisuus käynnissä paljon grafiikkaa käyttöjärjestelmän, kuten Windows 7 Myös paljon suurempi osa käyttäjistä oli laajakaista Internet, ja suuremmilla nopeuksilla.

2. Windows 7 oli vakaa.
Vaikka kaatuu, lock-up ja sininen näyttö of Death (BSoDs) olivat yleisiä alkuaikoina Vista, ei tällaisia ​​ongelmia vaivannut suurin osa Windows 7 käyttäjät. Plus, se aloitti paljon nopeammin, mikä oli suuri myyntivaltti.

3. Windows XP oli irtoaminen otettaan.
Lokakuuhun 2009 mennessä, Windows XP käyttö oli laskenut 63%, verrattuna 18% Vista. Aika oli kypsä uuden käyttöjärjestelmän ottamaan, ja se tapahtui hyvin nopeasti. Tammikuuhun 2010 mennessä, Windows 7 oli 11%. Heinäkuuhun 21%. Tammikuuta 2011 31%. Numerot jatkoivat nousuaan Windows 7 ja katkeili kaikkien muidenkin Windows-versiossa, lopulta. Se on hyvä veto, että Microsoft oli helpottunut, että he eivät tarvitse tukeutua käyttäjäkuntaa, joka vielä juoksi 2001 käyttöjärjestelmä.

4. Valmistajien sai kuljettajan liikkeelle oikealle.
Saamalla Windows 7 käsissä yritysten nopeammin, he pystyivät tekemään kuljettajia saataville päivänä 1. Ja useimmat kuljettajat kirjoitettu Vista siirrettyjen, too.

5. User Account Control on soitettu takaisin.
Standardi UAC asetus Windows 7 oli soitettujen alas lovi. Enää ei ruudun harmaaksi ja nopeaa lopettaa sinua kappaleita yli jokainen pieni asia: vain tärkeitä asioita.

On monia muitakin syitä, miksi Windows 7 on parempi kuin Vista, heti markkinointi, Quick Launch tehtäväpalkin, sisäänrakennettu levyn poltto , laajaa yritysten hyväksymistä, ja niin edelleen. Windows 8 horisontissa, se jää nähtäväksi, jos Microsoft on toinen osuma sen käsissä, tai vain toinen kalliita vika.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa