Voiko Tablet Vaihda Laptop for Good?Can a Tablet Replace a Laptop for Good?


Kuvitus: Gordon McAlpin

Julkistamalla ja lähestyvästä vapauttamaan iPad 3, on tärkeää korostaa, että niin pitkälle kuin tabletit ovat, on vielä asioita, joita he eivät voi tehdä, että kannettava tietokone voi tehdä.

1. Microsoft Office
Vaikka on olemassa vahvoja huhuja tulevista Microsoft Office sovellus iPad, tähän mennessä ei ole mitään keinoa käsitellä tehokkaasti Word- tai Excel-dokumentteja tabletin. Toki, voit usein siirtää yli, ja muokata tällaista asiakirjoja erikoistuneita sovelluksia, mutta parhaimmillaan, voit vain pystyä hallitsemaan alkeellisia luomisen ja editoinnin ominaisuuksia. Ominaisuus kuten Tela Muutoksia olisi näkymätön “sopusoinnussa” tablet app, ja se on vain arvailla mitä versiota haluat nähdä app muutoksia jäljitetään: alkuperäistä, tai tarkistaa? Tällaiset epävarmuustekijät ammattimaisesti Office-muodossa luomisen tabletin mahdoton mennessä.

2. PC Yhteensopivuus
Käynnissä erityisiä sovelluksia tiettyihin selaimet tietyissä peleissä, tabletit eivät ole tietokoneita. Jopa outoa Windows tabletti ei tule olemaan täsmälleen sama kuin PC: n Windows ( Windows 8 tablettia ja tietokoneet ovat hyvin lähellä … mutta kuka rehellisesti menossa omistaa Windows 8 tabletti yli Android- tai Apple yksi?) tulee aina on sovelluksia, jotka eivät ole olemassa tabletteja tai ovat arvioita, jotka eivät ole tarpeeksi lähellä.

3. Flash
Toki jotkut Android-tabletit tue Adobe Flash , mutta täytäntöönpano on kauheaa, ja viime Ice Cream Sandwich käyttöjärjestelmä päivitys näyttää rikki Flash yhteensopivuus. Myös Adobe päättyy tukea mobiili Flash, ja jopa erittäin moderni uuden iPad on nolla Flash-tuki. Kunnes web-standardeja ovat siirtyneet pois Flash kokonaan, on aina sivustoja, jotka tulee käyttökelvoton tabletin.

4. Ylimääräiset akut
Useimmat tabletit eivät irrotettavat paristoja. Teho kannettavan tietokoneen käyttäjät kantavat usein useita akkuja mukanaan pitkille matkoille pois pistorasiasta (ja on Battery Optimizer asennettuna, luonnollisesti). Tablet käyttäjillä ei ole sitä ylellisyyttä. Kun saat läpi 10 tuntia tai vähemmän akun on tyypillinen tabletti, se on siinä.

5. USB-laitteet
USB-tuki on lähes olematon tabletteja, rajoitettu lataamista tai PC sync joissakin malleissa. Sano haluat kytkeä ulkoisen kovalevyn tai thumbdrive enemmän tilaa, peliohjain, hiiri tai langaton laite, joka ei ole Bluetooth. Olet poissa onnea. Puhuminen Bluetooth, vaikka monet Bluetooth muunnelmia yllä eivät toimi tabletteja. Onnea löytää Bluetooth kiintolevylle, vaikka.

6. Mass Storage
SD Card tuki tabletteja on olematon iPad, ei toteutettu Xoom ja täplikäs toisin. Olet loukussa kanssa paljon tallennustilaa laitteessa. Android ja muut kannustaa voit tallentaa tiedostoja pilvi, mutta jos haluat fyysinen varmuuskopio näistä tiedostoista, olet menossa on kova aika.

7. Wired Internet
Joskus Wi-Fi- tai 3G / 4G ei riitä, varsinkin jos signaali on kauheaa. Joskus sinun toimisto on vain kovan linjan, ja et ei huvita (tai ei), lisätä Wi-Fi -reitittimen. Tablet ei voi yhdistää, joka voi maksaa sinulle.

Kaikki nämä asiat täsmää, että tabletit ovat mahtavia monia toimintoja, mutta eivät täysin ota paikka kannettavan. Se lähestyy koko ajan, ja se voi olla, että joskus sinun ei tarvitse (tai neiti) joitakin edellä. Saas nähdä mitä tapahtuu!

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
 • glenbdcs

  Steve, please please look at what you have written, you cannot stop the next beach tide!
  Who said we should have Microsoft Office -it’s huge, it cost’s a lot and most of us only ever use 10%. We use it now because that’s all there has been for too long.
  Anyone who is using a tablet over 10 hours is going to be exhausted.
  I have watched my wife thoroughly enjoy using her tablet whilst also watching TV (remember they are supposed to be better at multi-tasking than us males) and now I simply ask her to look up something that has caught my interest and moments later she has Google answers. We never did that with a PC or a heavy laptop. Roll on the TV audio synchronising with search engines to explore even further watch we watch.

  There is always going the a place for multiple devices (PC. Laptops, Tablets, Smart phones) and I will continue to use my PC and Laptop when I need more screen/s or power at work or at clients but then when I don’t need it e.g waiting to board a flight, sitting on my hotel bed and Skypeing the family via free Wifi, I prefer my tablet.

  I could go on and I hope your blog is not just about protecting the need for your good product.

 • http://www.reviversoft.com Steve

  Hi Glenn!
  Trust me, we know how useful and versatile tablets are — especially when traveling! The Office limitation is a big one for us, though, and there’s rumors of an official Microsoft Office iOS app coming soon. If it’s got the features we need, that takes care of one of the seven things tablets still can’t do. Maybe the others will happen too!

  We hope that the other articles on the site convince you that our blog is about far more than our products. Thanks for reading!

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa