Top 5 syytä olla käyttö Windows XPTop 5 Reasons Not to Use Windows XP

Syyt olla käyttämättä Windows XP tietokoneessa

Aiemmin olemme suositellaan Windows XP loistava valinta vanhemmat tietokoneet koska sen valon jalanjälki ja alhainen järjestelmävaatimukset. No, tässä on kääntöpuoli väitteen: viisi syytä, miksi se ei ole hyvä idea käyttää XP kun kaikki.

1. Microsoft on pysäyttäminen Support
Microsoft ei enää myy Windows XP, ja se aikoo katkaista tuki XP Service Pack 3 (viimeisin versio) huhtikuussa 2014. Ei ole epäilystäkään siitä, että hakkerit löytävät turvallisuuskysymyksiä XP seuraavan tuen loppumisesta mennessä, mikä tarkoittaa XP ei ole enää turvallista käyttää. On myös syytä huomata, että 64-bittinen versio XP koskaan saanut Service Pack 3, joten se on jo huonoja uutisia.

2. Jotkin sovellukset eivät toimi
Pelit kanssa Games for Windows tag niistä vaativat Windows Vista tai Windows 7 käyttää, koska Advanced Video vaatimukset, Windows Live -palvelun, ja uudempi Direct X (-grafiikkaliitäntä) versioita tarvitaan. Vielä muita sovelluksia ilman, että tag tarvitsemme jotain muuta kuin XP juosta.

3. Se puuttuu Ominaisuudet
Windows 7 sisältää paljon uusia ominaisuuksia, jotka eivät ole läsnä XP. Windows Aero visuaalinen käyttöliittymä, pikakäynnistyspalkin, sisäänrakennettu CD- ja DVD-poltto, ja niin edelleen. Microsoft ei aio lisätä näitä XP lähiaikoina, joten sinun täytyy päivittää hyödyntää niitä.

4. Hardware & Driver kysymykset
Valtaosa Windows XP-versiot ovat 32-bittinen versio, eli se on pääsy vain noin 3-3,5 gigatavua RAM-muistia. Monet sovellukset vaativat paljon enemmän, ja siellä on hyvä mahdollisuus järjestelmä voi tukea enemmän. 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmiä todella tuli valtavirtaa Windows 7, joka voi käyttää paljon enemmän muistia.

Jotkin uudet laitevalmistajat ovat rajalliset tai alle tuettu Windows XP ajurit, eli saada täyden hyödyn irti laitteiston ja siihen liittyvän ohjelmiston, tarvitset Windows Vista tai 7.

5. Kosketusnäytöt & niin edelleen
Jos sinulla on PC, joka on kosketusnäyttö, tai on kannettava tietokone ohjauslevy multi-touch tuki, todella haluat Windows 7, koska se oli suunniteltu hyödyntää näitä ominaisuuksia. (Windows 8 on vielä kosketukseen perustuvan.) Windows XP: n touch tuki on rajoitettu parhaimmillaan.

Kaikki nämä syyt yhdessä tarkoittaa, että jos tietokoneessa pystyy päivitystä Windows 7, sinun ehdottomasti pitäisi. Jos sinulla on vanhempi PC, kiinni Windows XP vuoteen 2014. Toivottavasti voit päivittää mennessä.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
 • Göran Göransson

  Hi Steve

  Thanks for an excellent article about Win XP.
  I used it recently but the machine was very slow.

  I now have Vista and Win 7 on my two mosern computers.

  2 GB RAM for Vista and 4 GB for Win 7

  All the best

  Göran

  PS, I am using your pgm PC Cleaner

 • Hi Göran,
  Just a correction: PC Cleaner isn’t one of ours. Thanks, though!

  2 GB is a little low for Vista, depending on the rest of your system. Since memory is so cheap now, you may want to see if your PC can hold more.

  Good luck!

 • Bill Mahelona

  I realize that I have an aging dinosaur, especially with XP MCE. I use it basically for entertainment and email. I alreadly checked on upgrading my VAIO to Vista or 7, and the prospects don’t sound to good. My plan is to use my computer until it is no longer feasible to use, then switch to Ubuntu. I already have a computer with Windows 7.

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa