Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Avaa Uudempi Office-tiedostojen vanhemmissa versioissaOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Tässä tilanteessa: Joku lähettää sinulle .DOCX tai Xlsx tiedosto, joka edustaa uusimmat versiot Microsoft Word ja Microsoft Excel. Sinulla vanhemman version Microsoft Office että rakastat. Ehkä koska se on perinteinen valikoita eikä Ribbon että Microsoft on niin ihastunut näinä päivinä. Ehkä koska olet sijoittanut rahaa vanhan version silloin, ja et tuntuu kuin päivitystä. Tai käytät Windows XP , joka ei toimi uuden toimiston muutenkin.

Riippumatta, se tuntuu olet poissa onnea, et voi avata uudempia tiedostoja vanhempia Office. Oikea? Väärä. On valinnainen lisäosa Officen vanhempien versioiden, jonka avulla voit muuntaa ja muokata uudempia Office-tiedostoja. Saat sen täältä . Ennen kuin lataat sen, varmista, että olet päivittänyt version Office kaikki läpi Microsoft Update.

On olemassa kaksi saaliit: Et voi nähdä joitakin lisätoimintoja asiakirjassa, jotka ovat läsnä vain uudempia Office, kuten pivot-taulukot, vaikka muunnin tekee parhaansa mukaan kääntää tällaisia ​​ominaisuuksia käytettäväksi oman version. Ja vaikka voit muokata tiedostoa, jos haluat tallentaa sen uudelleen, sinun täytyy tallentaa sen vanhassa muodossa. Vielä syytä haluat saada uusimman version Office, mutta sillä välin, lisäosa varmistaa, että sinun ei tarvitse.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa