Avaa Uudempi Office-tiedostojen vanhemmissa versioissaOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Tässä on tilanne: joku lähettää sinulle. Docx-tai. XLSX tiedosto, joka edustaa uusimmat versiot Microsoft Word ja Microsoft Excel. Sinulla vanhempaa versiota Microsoft Officen että rakastat. Ehkä koska se on perinteinen valikoita sijaan Ribbon, että Microsoft on niin ihastunut näinä päivinä. Ehkä siksi olet sijoittanut rahaa vanha versio takaisin sitten, ja et tuntuu päivitystä. Tai käytät Windows XP , joka ei toimi uuden Office muutenkin.

Riippumatta, se tuntuu olet poissa onnea: et voi avata uudempia tiedostoja vanhempia Office. Oikea? Väärä. On valinnainen lisäosa Officen vanhempien versioiden, jonka avulla voit muuntaa ja muokata uudempia Office-tiedostoja. Hae se täältä . Ennen kuin lataat sen, varmista, että olet päivittänyt Office-versiosi kaikki läpi Microsoft Update.

On kaksi saaliit: Et voi nähdä joitakin lisätoimintoja, asiakirjassa, jotka ovat läsnä vain uudempia Office, kuten pivot-taulukot, vaikka muuntimen tekee parhaansa mukaan kääntää tällaisia ​​ominaisuuksia käytettäväksi versiosi. Ja vaikka voit muokata tiedostoa, jos haluat tallentaa sen uudelleen, sinun täytyy tallentaa sen vanhassa muodossa. Siellä on vielä syy haluta saada uusin Office-versiota, mutta sillä välin, add-on varmistaa, että sinun ei tarvitse.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa