Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Avaa PDFOpen a PDF

Open a PDF
Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten mikä on PDF, anyway? Se tarkoittaa Portable Document Format, ja on eräänlainen tiedoston, joka tarkoitettu luettavaksi alkuperäisessä muodossa tahansa tietokoneella tai laitteella, missä tahansa. Keksi Adobe Systems, PDF ovat melko yleismaailmallisia standardin tiedostoja, varsinkin asiakirjojen grafiikkaa ja muotoiluja.

Avaaminen PDF katsella vaatii erityistä ohjelmistoa. Useimmat käyttäjät mennä Adobe Reader , koska se on ilmainen. Monet ihmiset lukevat PDF suoraan selaimessa, ja Adobe tarjoaa myös ilmaisen plug-in kaikille selaimille jonka avulla he voivat tehdä niin. Lataaminen stand-alone Reader sovellus automaattisesti laittaa plug-in kaikkiin selaimissa olet asentanut, tai voit asentaa plug-in käsin menemällä selaimen plug-in-sivulla.

Nyt, että haluat luoda tai muokata PDF, tai muuntaa toiseen muotoon PDF. Voisit ostaa Adoben kaupallisia ohjelmistoja, Adobe Acrobat, mutta joka maksaa satoja dollareita. Paljon edullisempia vaihtoehto tulee ystävämme Nitro. Nitro Pro 7 on alle puolet kustannuksista Acrobat. Mukana on myös ilmainen versio nimeltään Primo PDF joka sisältää kevyttä muokkaus ja muuntaminen PDF.

Sikäli kuin muut vapaa PDF luojia, pidän PDF995 , vaikka sillä on muutama ponnahdusikkunoita ohjelmiston käytössä; se toimii erittäin hyvin yhdistää ja muuntaa tiedostoja PDF. Voit jopa tehdä pieniä muokkauksia olemassa PDF.

Jos käytät Microsoft Office 2007, voit asentaa tämän lisäosan tulostaa PDF. Tämä on kätevä tapa kääntää Word-asiakirjan jotain, on luettavissa eri koneilla. Office 2010 ja myöhemmin on tämä toiminto rakennettu.

Suurimmalle osalle meistä, vaikka lukeminen PDF riittää, ja että ilmaisen Adobe Reader toimii hyvin.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa