Avaa PDFOpen a PDF

Open a PDF
Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten mikä on PDF, anyway? Se on lyhenne sanoista Portable Document Format, ja on eräänlainen tiedoston, joka on tarkoitettu luettavaksi alkuperäisessä muodossa tahansa tietokoneessa tai laitteessa, missä tahansa. Keksi Adobe Systems, PDF ovat melko yleismaailmallinen normi kuvaa, varsinkin asiakirjojen grafiikkaa ja erikoismuotoilut.

Avaaminen PDF näkymä vaatii erityistä ohjelmistoa. Useimmat käyttäjät mennä Adobe Reader , koska se on ilmainen. Monet ihmiset lukevat PDF suoraan selaimeen, ja Adobe tarjoaa myös ilmaisen plug-in kaikille selaimille jonka avulla he voivat tehdä niin. Lataaminen stand-alone Reader app automaattisesti laittaa plug-in kaikissa selaimissa olet asentanut, tai voit asentaa plug-in manuaalisesti menemällä selaimen plug-in-sivulla.

Nyt, että haluat luoda tai muokata PDF-tiedostoja tai muuntaa toiseen muotoon PDF. Voisit ostaa Adoben kaupallinen ohjelma, Adobe Acrobat, mutta joka maksaa satoja dollareita. Paljon edullisempia vaihtoehto tulee ystävämme klo Nitro. Nitro Pro 7 on alle puolet kustannuksista Acrobat. Mukana on myös ilmainen versio nimeltään Primo PDF joka sisältää kevyttä editointi ja muuntaminen PDF.

Niin kauan kuin muut vapaa PDF luojia, pidän PDF995 , vaikka se on muutaman ponnahdusikkunoita käytettäessä ohjelmistoa, se toimii erittäin hyvin yhdistää ja muuntaa tiedostoja PDF. Voit jopa tehdä pieniä muokkauksia olemassa PDF.

Jos käytät Microsoft Office 2007, voit asentaa tämän lisäosan tulostaa PDF. Tämä on kätevä tapa kääntää Word-asiakirjan jotain, joka on luettavissa eri koneilla. Office 2010 ja myöhemmin on kyseinen ominaisuus sisäänrakennettu

Suurimmalle osalle meistä, vaikka lukeminen PDF riittää, ja että Adobe Reader toimii hienosti.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa