Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Polttaa CD-tai DVDBurn a CD or DVD

Monet autot on sisäänrakennettu CD-soitin, joka voi lukea MP3-levyjä. Usein DVD-soitin liitetään televisioon lukee kuvia tai videotiedostoja tyhjästä DVD. Tai joskus haluat itse luoda DVD, jossa on valikoita, joka soittaa sisältö kun laita se asemaan.

Voit tehdä kaiken tämän, sinun täytyy polttaa levylle, joka on puoliksi pelottava tapa sanoa, että haluat kopioida sisällön levylle ja viimeistellä sen.

Ennen Windows 7, tämä tarvitaan erityisiä ohjelmistoja, mutta Windows 7 on tämä ominaisuus rakennettu. Me kattaa helposti Windows 7 tapa ensin, sitten joitakin vapaita ohjelmia, jotka tepsiä aiempien Windows-versioissa.

Windows 7

Windows 7 on perus CD / DVD poltto toiminnallisuuden rakennettu. Sinulla on oikeus levyasema, vaikka. Katso etuosassa ajaa, ja se yleensä kertoo mitä formaatteja se tukee. CD-R ja DVD-R voidaan polttaa kerran, ja sen jälkeen levy on jumissa niin. CD-RW tai DVD-RW voidaan kirjoittaa useita kertoja. Ja lopuksi, DVD-DL on kaksi kerrosta ja paljon enemmän tilaa tietoja kuin tyypillinen DVD.

Burn a CD or DVD

Jos asema ei voi kirjoittaa ollenkaan, se sano “Reader” sitä, ja siinä tapauksessa, olet poissa onnea.

Nyt yksinkertaisesti laittaa sopivan tyhjä CD- tai DVD ja kopioida kaikki sisältö, jotka haluat oleskella th levyllä. Windows automaattisesti polttaa että sisällön levyn ja viimeistellä sen.

Joskus voit luoda .ISO ollessa DVD authoring ohjelmaa täydellisenä valikot ja niin edelleen. (Haluamme DVD Styler .) Tai joitakin ohjelmia (kuten uusi käyttöjärjestelmä) tulee .ISO muodossa ja täytyy polttaa levylle ja sitten käynnistetty hyödylliseksi. Siinä tapauksessa, vedä .ISO levylle ja Windows hoitaa loput.

Windows XP & Vista

ImgBurn on kultakanta jos sinulla ei ole Windows 7 (ja vaikka et – se on paljon enemmän täysin varustellun kuin sisäänrakennettua Windowsin 7 toiminto.) Se toimii polttoon Blu-ray -levyjä, jos olet sai fancy Blu-ray polttava asema. (Ja ne ovat yhä yleisempiä.)

Käyttöliittymä ImgBurn on lyhyt teksti-raskas, mutta etsiä iso ikoni kansio, nuoli, ja levy. Se on todella kaikki mitä tarvitset. Älä unohda, että jos haluat luoda täydellisen DVD kuten valikot, käyttävät sovellusta, kuten DVD Styler, niin käytä ImgBurn luoda levyn tuloksena olevan tiedoston.

Nyt poltat levyjä helposti! Kaikki kysymykset tästä toisinaan hankala aihe? Pyydä kommentteja tai meidän Facebook-sivulla . Onnea!
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa