Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Integroitu näytönohjain vs. Dedicated Graphics: Mitä eroa?Integrated Graphics vs. Dedicated Graphics: What’s the Difference?


Integrated Graphics
Kuvitus: Gordon McAlpin

Onko sinulla pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen, grafiikkalaitteistosta koneessasi on kaksi hyvin eri makuja. Integroitu näytönohjain laitteisto jakaa tietokoneen muistiin muuhun tietokoneeseen. Toisin sanoen, se ei ole muistia omaa. Dedicated grafiikka laitteisto on oma muisti ja voi jopa olla oma aivot, kutsutaan GPU tai Grafiikkaprosessori.

Mitä tämä merkitsee sinulle? PC on integroitu näytönohjain rajoittaa muistin määrää tietokoneen koko on. Jakaminen muisti tarkoittaa, että olet menossa juuttuneet paljon aikaa, varsinkin kun sinulla on paljon grafiikkaa ruudulle. Muu kuin muistin, integroitu näytönohjain (tunnistetaan yleensä on Intel) on yleensä huonompi laitteisto heidän oma serkut. Jopa silloin, kun et pelaa pelejä, integroitu näytönohjain ja Windows eivät pidä toisistaan. Windows Aero käyttöliittymää todella kärsii. Ja katsomassa elokuvaa tietokoneella, kun tekee jotain muuta samanaikaisesti? Unohda!

PC omistettu grafiikka on oma muisti, jotka vaihtelevat 512 megatavua jopa useita gigatavuja. Vuonna pöytätietokoneen, omistettu grafiikka on omasta kortti, joka liitetään emolevyn. Kannettavassa tietokoneessa, se on silti emolevyn osa, mutta on oma muistisirujen vieressä. Dedicated grafiikka voi silti vaihdella suuresti laatu, mutta yleensä outperform integroitu näytönohjain. Jolla on omat RAM tarkoittaa järjestelmää ei ole taistelee muistia kanssa grafiikkalaitteistoa. Dedicated näytönohjaimen oma GPU tarkoittaa et taistelevat tietokoneesi CPU aikaa joko. Jotkut harrastajat jopa kaksi omaa näytönohjainta kanssa siltana niitä ylimääräisiä graafisia valtaa, ja tämä menetelmä ei ole niin kallista kuin luulet.

Jokainen, joka haluaa asioita yhtä paljon, tai katsella elokuvia tietokoneen, tai tehdä mitään, on tekemistä 3D-grafiikka (kuten pelejä) on menossa halua hyvä näytönohjain niiden työpöydälle tai kannettava tietokone, joka on nVidia tai ATI tarra. Nämä ovat kaksi tärkeintä grafiikka valmistajat, ja tällainen tarra kertoo kannettava tietokone on omistettu grafiikan laivalla ja toimivat hyvin.

Muista, että näytönohjain päivitys vaatii usein uuden virtalähteen. Tarkista etiketti pienin jännite vaatimukset ja tarkista päälle virtalähteen, kun ensin avaamaan tapaus, onko virtalähde on tarpeeksi hyvä.

Viimeinen ajatus: Jos sinulla hidas PC, uusi näytönohjain ei voi olla vastaus. Kokeilla kautta Yhdeksän askelta ja katso jos voit korjata ongelman ilman päivittää. Onnea!

 • Brett Duncan

  Graphics cards are not always the answer, since you won’t need them 24/7. I personally would choose 16 GB RAM over 12 GB RAM + 2 GB VRAM (as an example) in a computer. However gamers who need 16 GB all the time should get a graphics card.

 • Agree with you here Brett. A RAM upgrade is always a great first place to go for an upgrade, especially considering how cheap it is.

 • maneesh

  my laptop contain intel hd graphic 4000 and amd radeon 8600 garaphics in this both graphic i dnt what is what .in my laptop specifications it was written i have 1 gb dedicated graphic iam aa video gamer i need to upgrade the the graphics to at least 2 gb or 3gb can i upgrade help me

 • VR

  Buying cheap 2or3or4 GB graphics card isn’t gonna benefit and the motto is,higher the cost,Better the card.and also look for the number like,for nvidia-gt610,gt620…gtx650gtx660….higher the last two nos, better the performance(if you have a desktop).

  In a laptop,it is mere impossible to upgrade your graphics and the better choice is to sell your old one and buy a new one with more specs.

 • Geraldine Grace Gabriel

  How about the AMD radeon HD? is it good or not?

 • VR

  Not all of them. The lower/ cheaper ones are crappy.But the higher ones (whch have been give new names under R series) awesome.A R7 can play most games with medium to ultra with not much fps drop. But still, higher the numbers, better the performance. ie; a R7 270 wont be a match to a R9 290X. So, if you budgets are tight, dont buy and HD series or nvidia gt series, instead get a little more money and buy atleast a R7 ( and if you are lucky, you may find a second hand R9 that someone havent used cause it wont work in their pc for the price of a R7, that’s how i got my R9 290X) And for those who wants to buy a gtx 690, think about R9, same performance, lower priced. Amd i doing a great jb with their cheap yet the most powerful ones and gfx cards that are also cheap and does the work it is made for. nb: Amd processors are way better than intel ones, just compare an i7 and any of the processor from Amd FX series.

 • animeboss

  im confused i have a gtx 970 is that an integrated gpu
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa