Onko PC: n Monitor vaikuttaa suorituskykyyn?Does Your PC’s Monitor Affect Performance?

Does Your PC's Monitor Affect Performance?
Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten olet ajatellut uuden LCD-laajakuvanäyttö, tai jopa useita näyttöjä, ja haluat tietää, jos tällainen hankinta aiheuttaa tietokoneen suorituskykyä ottamaan osuma. Lyhyt vastaus on ei, ei oikeastaan.

Yhtä näyttöä PÄIVITYS

Yksi näyttö LCD-päivitys vanhasta, raskas kuvaputki näyttö ei ole juurikaan mitään vaikutusta tietokoneen suorituskykyyn, ellet myös oman näytön resoluutio Windows hyödyntää ylimääräistä näytön kiinteistöjä. Korkeammat resoluutiot verottaa tietokoneen ja näytönohjaimen hieman enemmän kuin pienemmät tarkkuudet. Mutta samaan päätöslauselman, uusi näyttö ei vaikuta asioita. Ja se on todennäköisesti käyttää paljon vähemmän virtaa, jonka ympäristö (ja sähkölaskun) arvostavat, ja myös mukavampi silmille.

Kahden näytön PÄIVITYS

Korvaamalla yksi näyttö, jossa kaksi tai lisäämällä toisessa näytössä, voivat vaikuttaa tietokoneen suorituskykyä, varsinkin jos sinulla raskasta 3D grafiikkaa molemmissa näytöissä samanaikaisesti. Olet tehokkaasti tehden näytönohjain työtä kaksin verroin grafiikan näyttämiseen kahdella näytöllä kerralla.

Kuitenkin useimmat normaali Windows käyttö, toinen näyttö ei tee paljon eroa. Jos näet hidas suorituskyky lisäämisen jälkeen toinen näyttö, on todennäköistä suorituskykyä oli huono ennen päivitystä. Tässä tapauksessa päivitystä näytönohjain voi olla hyvin edullinen ja tekee merkittävää eroa. Koska uudempi kortit tukevat kahta näyttöä ensinnäkin, sinun on ehkä silti päivittää, jotta käytössä on kaksi näyttöä.

LISÄÄMINEN MONITOR kannettavaan

Jopa lisäämällä ulkoisen näytön kannettavaan ei vaikuta kannettavan tietokoneen suorituskykyä, koska luonnollisesti sisäänrakennettu näyttö ei käytetä silloin, joten kompromissi on lähes samansuuruinen. Saatat kuitenkin, että ulkoinen näyttö saattaa tyhjentää akun nopeammin kuin sisäänrakennettu, pienempi näyttö, niin pitää tämä mielessä.

Haluan myös huomauttaa, että ottaa enemmän näytön kiinteistö voi parantaa tuottavuutta työn ja peli-viisas, joten pienikin menetys tietokoneen suorituskykyä aiotaan korvata kuinka paljon saat tehdä kaksi näyttöä (tai vain laajempi yhdessä näytössä kuin ennen)!

Joten päivittää pois, koska LCD hinnat ovat kaikkien aikojen alhainen, ilman huolia!

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa