Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Onko PC: n Monitor vaikuttaa suorituskykyyn?Does Your PC’s Monitor Affect Performance?

Does Your PC's Monitor Affect Performance?
Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten olet ajatellut uuden LCD-laajakuvanäyttö, tai jopa useita näyttöjä, ja haluat tietää, jos tällainen hankinta aiheuttaa tietokoneen suorituskykyä ottaa osuman. Lyhyt vastaus on ei, ei oikeastaan.

Yksi näyttö UPGRADE

Yksittäinen monitori LCD päivitys vanhasta, raskas kuvaputki näyttö ei ole juurikaan mitään vaikutusta tietokoneen suorituskykyä, ellet myös oman näytön resoluutio Windows hyödyntää ylimääräistä näytön kiinteistöjä. Korkeammat resoluutiot verottaa tietokoneen ja näytönohjaimen hieman yli pienemmät tarkkuudet. Mutta samaan resoluutio, uusi näyttö ei vaikuta asioita. Ja se on todennäköisesti käyttää paljon vähemmän virtaa, mikä ympäristö (ja sähköinen lasku) arvostavat ja myös mukavampi silmille.

Kahden näytön UPGRADE

Korvataan yksi näyttö, jossa kaksi tai lisäämällä toisella monitori, voi vaikuttaa tietokoneen suorituskykyä, varsinkin jos sinulla raskasta 3D grafiikan molemmilla näytöillä samanaikaisesti. Sinä tehokkaasti tehden näytönohjaimen työtä kaksi kertaa niin vaikea näyttää grafiikkaa kaksi näyttöä kerralla.

Kuitenkin useimpien normaali Windows käyttö, toinen näyttö ei tee paljon eroa. Jos näet hidas suorituskyky jälkeen lisäämällä toinen näyttö, on todennäköistä, sinun suorituskyky oli huono ennen päivitystä. Tällöin päivittäminen näytönohjain voi olla hyvin edullinen ja tekee merkittävää eroa. Koska uudemmat kortit tukevat kahta näyttöä ensinnäkin, sinun täytyy päivittää joka tapauksessa, jotta käytössä on kaksi näyttöä.

LISÄÄMINEN MONITOR kannettavaan

Jopa lisäämällä ulkoinen näyttö on kannettava tietokone ei ole vaikutusta kannettavan tietokoneen suorituskykyä, koska luonnollisesti sisäänrakennettu näyttö ei käytetä silloin, joten kompromissi vastaa karkeasti. Saatat kuitenkin, että ulkoinen näyttö voisi tyhjentää akun nopeammin kuin sisäänrakennettu, pienempi näyttö, niin pitää tämä mielessä.

Haluan myös huomauttaa, että on enemmän näytön kiinteistöjä voi parantaa tuottavuutta työn ja peli-viisas, joten pienikin menetys tietokoneen suorituskykyä aiotaan kompensoida kuinka paljon saat tehdä kaksi näyttöä (tai vain laajempi yhdessä näytössä kuin ennen)!

Joten päivittää pois, koska LCD hinnat ovat kaikkien aikojen alhainen, ilman huolia!
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa