Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten elvyttää vanhan PC – Osa 3How to Revive an Old PC – Part 3

Miten elvyttää vanhan PC – Päivitykset

Tervetuloa osa 3 meidän viiden osa-sarja noin elvyttää vanhan PC. Tutustu osa 1 ja osa 2 , ja sitten lukea kuinka valita ja ostaa edullista päivityksiä tietokoneeseen.

Valitse & ostaa päivitykset

Muista me mainita CPU-Z ja Crucialin muisti app? Suorita nämä hakemukset uudelleen ja ottaa huomioon muutamia asioita.

CPU-Z, haluamme tietää, millaista emolevyn se on. Ensinnäkin, tee Google-haku että emolevy tyyppi, ja voit selvittää laitteen muotoa, tai koko ja muoto emolevyn. Sitten voit löytää korvaavan joka sopii saman kokoinen asia. Ylivoimaisesti yleisin tekijä on nimeltään ATX.

Jos tietokone on peräisin Brand kuten Dell tai Compaq, se voi olla oma asia, tai yksi rakennettu nimenomaan kyseisen mallin tietokoneen sijaan, että standardoitu. Siinä tapauksessa, parantaminen on vaikeaa.
Muista, että jos haluat säilyttää vanhan kovalevyn tai levykeaseman, löytää uusi emolevy IDE-liittimet on tärkeä, koska niitä kaikkia ei ole enää. Nykyajan kiintolevyt käyttävät SATA sijaan.

Jos päätät säilyttää nykyiset emolevy, voit myös selvittää paras prosessori mahtuu siihen. Suorittimia voidaan yleensä vaihtaa helposti ilman voimaa lainkaan. Emolevy on yleensä enimmäismäärä sydämiä että ne voivat käsitellä.

Running Crucialin muistia sovellusta, voit selvittää, mitä muisti on tietokoneen, ja mikä maksimi. Jos emolevy topit ulos 1 Gt tai vähemmän, niin sinulla on paljon ongelmia käynnissä mitään Webissä tai jotain muuta modernia. Saat todennäköisesti tarvitse vaihtaa emolevy ja sitten max pois muistista kyseisessä.

Kuitenkin, jos voit laittaa kaksi-neljä gigatavua olemassa olevaan emolevyn, niin pitää se on mahdollista. Ratkaisevaa on sitten suositella tuotemerkki ja hinta korvaavan muistin. Yleensä muistimoduulit on asennettava pareittain, niin pitää tämä mielessä.

Seuraavaksi määritetään teho oman virtalähteen. Sinun täytyy avata se takaisin ylös ja katsoa tarra. Jos se on jotain alle 450W, sinun täytyy vaihtaa se ulos uuden, jotta virtalähteeksi muihin päivitetyn laitteiston tehokkaasti.

Takaisin CPU-Z, tutustu grafiikka-välilehti. Voit millainen näytönohjain olet, miten se on kytketty tietokoneeseen, ja kuinka paljon muistia on siinä. Korvaava kortit, jotka tekevät työtä mukavasti ovat erittäin edullisia.

Kun olet koonnut päivitykseen toivelistalla, ostaa niitä tällaisessa paikassa frys.com tai newegg.com. Etsi verkossa kuponkeja säästää rahaa ja säästää merenkulun. Osa 4 meidän sarjassa tapahtuu kun olet saanut kaikki uutta laitteistoa kädessä. Jutellaan sitten!
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa