Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Jaa tiedostoja tietokoneidenShare Files Between PCs

Share Files Between PCs
Kuvitus: Gordon McAlpin

Jos sinulla useita tietokoneita kotona, ja haluat jakaa tiedostoja niiden välillä, kuten asiakirjoja, kuvia tai jopa elokuva tiedostoja, tässä miten tehdä se. Aiomme olettaa, että kaikki tietokoneet ovat samassa langallisen tai langattoman verkon.

Jos sinulla riittävän suuri kovalevy ensisijaisen PC kotona, yleensä pöytätietokoneen, voit jakaa sen ympärille kaikille, jotka on yhdistetty samaan verkkoon. Mene Käynnistä, sitten Tietokone. Klikkaa hiiren oikealla ajaa haluat jakaa, ja valitse Ominaisuudet. Valitse Jakaminen-välilehti. Valitse Verkko- ja jakamiskeskus ja valitse Turn On Tiedostojen ja tulostimien jakaminen. Klikkaa takaisin yli Ominaisuudet -ikkunasta Advanced Sharing, osoita Jaa tämä kansio -valintaruutu. Voit säätää esimerkiksi käyttäjät, jotka voivat käyttää sitä, samanaikaisten käyttäjien, ja niin edelleen.

Huomaa, että tämä antaa jokaiselle talossa pääsy kaikkiin sen tiedostoja. Tämä tapa toimii paremmin, jos sinulla on toissijainen asema, joka on omistettu jakaa tiedostoja verkossa sijaan pääkiintolevylläsi jossa Windows sijaitsee.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa