Onko Internet-selain käynnissä hidas?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Kuvitus: Gordon McAlpin

Selain toimii hitaasti? Liiallinen lisäosia ja laajennuksia voi olla syyllinen. Ja jotkut näistä lisäyksiä selaimesi voidaan asentaa tietämättäsi. Etuyhteydettömille sovelluksia, kuten Java usein asentaa työkalurivit osana asennusta. Vain huolellisesti käsittelyn ja poistamalla oletuksena valintaruudun voit estää tätä tapahtumasta, napsauttamalla asennuksen nopeasti antaa selaimen jotain et halua.

Myös monet muut sovellukset, kuten Skype, haluat lisätä auttaja apps kaikki selaimet tietokoneeseen, kun ne asentaa. Joskus haluat mieluummin pitää asiat yksinkertaisina ja tehdä sitä.

Tässä on hyödyllinen askel-askeleelta opas poistamalla ylimääräistä roskaa selaimessasi viidessä napsautuksella tai vähemmän. Virtaviivaisempi ja add-on ilmainen selaimen, sitä nopeammin se ajaa, vähemmän näytön kiinteistö estetty ja harvemmin kaatuu, too.

Firefox

Voit poistaa lisäosia ja laajennuksia, napsauta oranssi Firefox bannerin vasemmassa yläkulmassa. Klikkaa lisäosia mennä lisäosia manager. Napsauta Laajennukset-välilehti. Klikkaa mitä tahansa työkalurivejä tai muita lisäosia lueteltu ja valitse Poista käytöstä. Seuraavaksi valitse Plugins välilehti ja poista käytöstä kaikki täällä, että et halua enää. Sulje ja viedä selaimen mukava nopeuden lisäämiseksi.

Internet Explorer

Voit poistaa lisäosia napsauttamalla ensin Gear-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valikosta Internet-asetukset. Valitse Ohjelmat-välilehti. Napsauta Lisäosien hallinta. Napsauta kutakin työkalurivi ja valitse Poista käytöstä oikeassa alakulmassa. Käynnistä Internet Explorer, ja niin kannattaa ehdottomasti huomaat eron.

Google Chrome

Vaikka Chrome ei salli monta lisäosaa, kuten työkalurivejä, voi vielä olla laajennuksia, jotka haluat mieluummin päästä eroon. Klikkaa Wrench kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valitse Asetukset. Napsauta Tarkat säädöt-välilehteä ja sitten sisällön asetukset. Selaa alaspäin laajennukset ja napsauta poistaa yksittäisiä Plug-Ins-linkkiä. Valitse Poista vierekkäin plugin haluat vammaisia. Käynnistä Chrome ja sinulla on nopeampaa web-kokemusta.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa