Oma tietokone alkaa olla liian kuuma! Mitä voin tehdä?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Joten tietokone on tulossa liian kuuma?

PC Is Too Hot
Kuvitus: Gordon McAlpin

Tietokoneen kuumenee, ja että voi olla huono! Tässä mitä voit tehdä asialle.

Miten se kuumeta?
Tietokoneet käyttävät sähköä, ja että sähkön nostaa lämpötilaa keskeisten komponenttien, lämmön, mikä nostaa lämpötilaa entisestään. Melko pian, tietokoneiden osat kuumene liikaa toimisi oikein ja joko automaattisesti sammuttaa, riippuen osittain tai hajottaa kokonaan, koskaan työhön. Tämä ei ole hyvä uutinen.

Joilla ei ole riittäviä Keski ilmaa tai oma seinä ilmastointi kuumina kesäkuukausina voi tarkoittaa PC, joka nopeasti ylikuumentua. Myös pitää tuuletusaukot peitetty (kuin ottaa peitto tai tyyny yli kannettavan kun se on käynnissä) voi nopeasti johtaa lämpöä vaurioita.

Lopuksi, jos tuuletin lakkaa toimimasta, saa liian pölyinen tai tukkeutuu jotain, joka tekee vahinkoa myös. Useimmissa tietokoneissa näinä päivinä on useita faneja niitä. Yksi tai useampi koko PC, päällekkäin CPU , ja jopa hieman yksi näytönohjain. Kannettavat edes pieniä faneja niitä joskus pitää koneen jäähtyä. Jos olet huomannut, läppäreissä voi kuumeta sylissä. He vain eivät ole yhtä kehittynyt jäähdytysjärjestelmä työpöydän on.

Viileitä
Niin mitä voit tehdä pitämään että PC lämpötila alas, varsinkin tähän aikaan vuodesta? Puhdista sisällä tietokoneen paineilmalla saada kaikki pöly pois, tai vain käyttää kuivaa pyyhkeet. Varmista, tuuletin on täysin pölytön ja tukkeuma eikä sirinä, kun se suoritetaan. Varmista, ilma on viileä ja kierrä kunnolla huoneen tietokoneiden tuumaa Ja älä tuki tuuletusaukkoja huonekaluja tai jotain muuta.

Kehittyneitä
Jotkut tietokoneiden, jotka kulkevat erityisesti kuuma asentaa nestejäähdytys tai muita menetelmiä pitämään pöytätietokoneen huurteinen. Silti toiset ovat kylmälaitteita niiden kannettavat tietokoneet, jotka lepäävät koneen pohjalle. Harkitse nestejäähdytyselementin vain, jos voit käsitellä aikaa ja vaivaa, mutta kannettava laite on hyvä idea kaikille huolissaan laptop jatkuva liian kuuma.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa