IPv … Mitä? Minun täytyy tietää tämä Miksi?IPv … What? I Need to Know This Why?

Kuvitus: Gordon McAlpin

Olet ehkä kuullut, että tänään alkaa pitkä prosessi siirtymistä IPv4-standardi IPv6. Mutta kuten useimmat meistä, et todennäköisesti ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa. Tässä on yksinkertainen selitys siitä, mitä siirtyminen tarkoittaa ja mitä sinun tarvitsee tietää eteenpäin.

Tiedät miten useimmat Web-osoitteet ovat sana muodossa (kuten reviversoft.com ) ja numero muodossa (74.205.9.2 vuonna ReviverSoft tapauksessa)? No, on vain niin monta sarjaa 4 numeroa mennä ympäri, ja Internet on loppunut. Joten on venynyt prosessi siirtyä joukko 6 numeroa, kutsutaan IPv6.

Miksi se huono, että Internetin loppumassa osoitteita? Jos uusi sivusto ei ole osoitetta sille, kukaan ei voi saavuttaa sitä. Se on kuin ongelma loppumassa puhelinnumerot ja monia erilaisia ​​ratkaisuja puhelinyhtiöt ovat löytäneet siitä. Paitsi että tämä vaikuttaa sivustojen, mutta myös-osoite PC käytät juuri nyt.

Voit laittaa sen näkökulmasta, IPv4 tukee 4294986296 osoitteita, kun taas IPv6 tukee 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 osoitteita. Se vie todella kauan aikaa meille loppuu IPv6-osoitteet. Ihmisen sivilisaatio voi lopettaa ensin.

Tänään on Maailman IPv6 päivä, mikä tarkoittaa, että nimipalvelimia, tietokoneita, jotka ohjaavat miten Internet-osoitteita on näytetty, on tarkoitus siirtyä IPv6 jos mahdollista.

Monet Internet-palveluntarjoajille maailmanlaajuisesti kamppailevat käsitellä ja oltava yhteensopivia IPv6, ja monet teistä voivat kokea joitakin melko vakavia hitaus jonkin aikaa, alkaa tänään, koska nämä palveluntarjoajat alkavat siirtyä. Myös kuka tahansa vanhempi selaimissa voi olla vaikea käydä tiettyjä sivustoja lainkaan.

Onneksi uusimmat versiot kaikki suuret selaimet, kuten Google Chrome , IPv6-tuki kokonaan. Itse asiassa jotkut selaimet ajaa tarkistaa sivustoja, jotka käyttävät sekä IPv6 ja IPv4, ja jos IPv6 on nopeampi, se tulee ladata, että yksi sen sijaan antaa sinulle vauhtia.

Ei ole mitään sinun täytyy tehdä teidän lopussa, jotta siirtymä mennä nopeammin. Sinun täytyy vain sietää hitauteen Internet-leveä, jos et kokea sen, kun valtava Behemoth, joka on Internet tekee hidasta siirtymistä.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa