Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

IPv … Mitä? Minun täytyy tietää tämä Miksi?IPv … What? I Need to Know This Why?

Kuvitus: Gordon McAlpin

Olet ehkä kuullut, että tänään alkaa pitkä prosessi siirtymistä IPv4-standardi IPv6. Mutta kuten useimmat meistä, luultavasti ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa. Tässä on yksinkertainen selitys siitä, mitä siirtyminen tarkoittaa ja mitä sinun tarvitsee tietää eteenpäin.

Tiedätkö miten useimmat Web-osoitteet ovat sana muodossa (kuten reviversoft.com ) ja numero muodossa (74.205.9.2 in ReviverSoft tapauksessa)? No, siellä on vain niin monta erilaista 4 numeroa mennä ympäri, ja Internet on loppunut. Joten siellä vievä prosessi siirtyä joukko 6 numeroita kutsutaan IPv6.

Miksi se huono, että Internetin loppumassa osoitteita? Jos uusi sivusto ei voi olla osoite, se, kukaan ei voi saavuttaa sitä. Se on kuin ongelma loppumassa puhelinnumerot ja monia erilaisia ​​ratkaisuja puhelinyhtiöt ovat löytäneet siitä. Paitsi että tämä vaikuttaa sivustojen, mutta myös määritetty osoite tietokoneen käytät juuri nyt.

Voit laittaa sen näkökulmasta, IPv4 tukee 4294986296 osoitteita, kun taas IPv6 tukee 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 osoitteita. Se tulee kestää todella kauan aikaa meille loppuu IPv6-osoitteita. Ihmissivilisaatiolla saattavat päätyä ensin.

Tänään on Maailman IPv6 päivä, mikä tarkoittaa, että nimipalvelimia, tietokoneet, jotka ohjaavat miten Internet-osoitteita pääsee, on tarkoitus siirtyä IPv6, jos mahdollista.

Monet Internet-palveluntarjoajat kaikkialla maailmassa kamppailevat käsitellä ja on yhteensopiva IPv6, ja monet teistä voivat kokea joitakin melko vakavia hitautta jo jonkin aikaa, alkaa tänään, koska nämä palveluntarjoajat alkavat siirtyä. Myös kuka tahansa vanhempi selainten voi olla vaikea käydä tiettyjä sivustoja lainkaan.

Onneksi uusimmat versiot kaikki isot selaimet, kuten Google Chrome , tukevat IPv6 täysin. Itse asiassa jotkut selaimet ajaa tarkistaa sivustoja, jotka käyttävät sekä IPv6 ja IPv4 ja IPv6 on nopeampi, se lataa että yksi sen sijaan antaa sinulle vauhtia.

Ei ole mitään sinun täytyy tehdä oman pää, jotta siirtymä mennä nopeammin. Sinun täytyy vain sietää hitauteen Internet-leveä, jos teet kokea sen, kun valtava Behemoth että on Internetin avulla hidas siirtyminen.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa