Viisi ohjelmat Poista Windowsin käynnistysFive Programs You Should Remove from Windows Startup

Five Programs You Should Remove from Windows Startup
Kuvitus: Gordon McAlpin

Koska me juoksimme meidän interaktiivinen video blog noin Kohteiden poistaminen Windowsin käynnistyksen yhteydessä parantaa käynnistyksen aikana, vapauttaa voimavaroja ja yleensä nopeuttaa asioita, olemme saaneet paljon kysymyksiä tunnistaa, mitkä sovellukset erityisesti päästä eroon.

Tässä muutamia vinkkejä tiputtelua hyviä ehdokkaita poistettavaksi.

 1. Helper Apps & Toolbar sovellukset

  Tuff kuten iTunesHelper, Google Toolbar Notifier, ja niin edelleen ainoastaan ​​auttavat iso sovelluksia käynnistyy hieman nopeammin, kustannuksella RAM . Jos käytät näitä sovelluksia harvoin, ja mieluummin resursseja takaisin nyt, ota ne pois käynnistyksen lista.

 2. Valmistaja Apps

  Tunnetaan myös nimellä “bloatware”, valmistajat kuten Toshiba kasapäin niiden koneiden kanssa apps kyseenalaisen hyödyllisyyden, että kaikki käynnistettäessä, tukkeutumisen muistia ja resursseja ennen kuin olet edes ehtinyt käyttää sitä. Kertoimet ovat, sinun ei tarvitse useimmat niistä, ja jos et, voit käynnistää ne käsin. Mitään, sanoo Toshiba, Dell tai COMPAQ (tai kuka tahansa tehdä koneesi) lienee tarpeetonta.

 3. Monista Apps

  Jos käytät enemmän kuin yksi antivirus tai anti-spyware sovellus rutiininomaisesti, et tarvitse molempia aktiivisesti skannaus tietokoneen, sillä nämä ohjelmat hidastaa koneen ryömiä ja voi jopa ristiriidassa keskenään. Ota yksi pois aktiivisen skannauksen ja ajaa sen käsin, kun sitä tarvitaan. Suosittelemme pitämällä Windows Security Essentials käynnistettäessä tätä tarkoitusta varten, mutta ei muita.

 4. Sovellukset, jotka pitäisi olla siellä ensiksi

  Joskus asennat pikaviestien tai vastaavia app, ja se pitää itseään toimimaan käynnistyksen kysymättä. Olet paljon mieluummin vain käynnistää IM milloin ja missä sitä tarvitaan, eikä ole sitä kestää ikuisesti käynnistettäessä. Ota se pois.

 5. Stuff et enää käytä

  Jos huomaat jotain et käytä lainkaan enää ollut tarkoitus poistaa, ottaa sovelluksen pois käynnistyksen lista, niin kuin hyvin seuraava asia, mene Ohjauspaneeli ja poistaa sovelluksen kokonaan. Miten teet sen? Arvaa mitä … meillä on videoblogin sekin!

Mitä et halua poistaa

dwm.exe on työpöydän Windows Manager. Jätä se yksin tai Windows on vaikeuksia käynnistettäessä. Winlogon.exe ohjaa Windows kirjautumistiedot. Jätä että yksi yksin myös. Ja taskhost.exe on tärkeää Windows prosessinvaihtoa. Mitään tekemistä hiirellä tai tulostimen pitäisi jättää yksin, koska se saattaa estää sinua klikkaamalla tai tulostaa oikein.

Suorita Registry Reviver

Jälkeen sekoittamaan Startup Manager Registry Reviver , ja uudelleenkäynnistys, se on hyvä idea ajaa tuoretta Registry Reviver scan ja tarkistaa ja katso jos irralliset rekisterimerkinnät on siivota. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet seurannut vaiheessa 5 ja poistettu joitakin sovelluksia.

Nyt olet paremmin koulutettuja, mitä ottaa pois käynnistyksen ja mitä jättää yksin. Nauti nopeammin PC!

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa