Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (+1) on jotain uutta Googlen ydin hakukone liiketoiminnan. Se on tavallaan Facebook-herra, että se muistuttaa minua paljon Facebookin “Like”-painiketta (kuten yksi tämän artikkelin lopussa). Näet Google +1 painikkeet kaikkialla Internetissä ja kunkin hakukoneen tulos Google (kun olet valinnut). Kun klikkaat sitä, se tuo näitä kohteita lähempänä alkuun asiaankuuluvien hakutulosten sinulle ja kaikille muille. Ihmiset, jotka katsovat Google-profiilisi (jonka luot, kun kirjaudut tahansa Google-palvelu) nähdään myös kohteita, joita olet seurannut +1-. Kun joku kaveriluettelossasi Googles jotain, että olet osuma +1 on, he näkevät sen sillä tavalla. Se on tapa kaikille jakaa suosikki sisältöä keskenään helposti, ja ajaa mielekästä sisältöä korkeampi Google.

Koska viimeisen ponnisteluja sosiaalisen median eivät ole ruusuilla tanssimista Google (joku muistaa Google Buzz? Ei?), Tämä on heille keino kohdistaa joitakin että Facebook yleisö vaikka ei taival kaukana siitä, mitä Google tekee parhaiten, mikä on kerroit ihmiset Google kamaa.

Toistaiseksi Google Plus One (+1) on siisti, mutta ei ole paljon toiminnallisuutta. Aivan kuten Facebookin “Like”-toiminto on laajentunut hyödyllisyyttä suuresti, odota Google Plus One (+1) lisäominaisuuksien saamiseen Google ajan myötä.

Mitä haluaisin nähdä on kyky 1 oman asiakirjan Google Docs ja automaattisesti jakaa että doc kaikkien kanssa, vähemmän napsautuksia kuin se kestää nyt. Tai +1 yksi jälkesi Googlen Music pilvi app, ja on se automaattisesti suosittelemme, että radan muille tai jopa jakaa esikatsella sitä mukanaan. Tai miten laskemisesta +1 painiketta vierekkäin kirjanmerkin Google Chrome, jotta se on helppo jakaa kirjanmerkkejä ystäviesi kanssa, kuin että sivusto Delicious tapana tehdä?

Huomaat, että siellä on nyt Google Plus One (+1)-painiketta meidän kotisivulla . Se on siellä oikeassa alakulmassa. Klikkaa sitä ja jakaa ReviverSoft rakkautta kaikille!

Psst … tässä on ReviverSoft kotona Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa