Mikä selain käyttää ainakin Resources Windows?Which Browser uses least Resources in Windows?

On ollut monia artikkeleita vertaamalla selaimen resurssien käyttöä kolmen tehokkain selaimissa: Google Chrome 10 , Internet Explorer 9 ja Mozilla Firefox 4 . Mutta viemme erilaista lähestymistapaa, koska tavoitteenamme on auttaa sinua optimoimaan selaimen kokemus. Haluamme tietää, mitä selainta käyttää vähiten varoja (vähemmän prosessoritehoa ja vähemmän muistia) juostessa samoja tehtäviä.

Tämä testi on erityisen tärkeää minikannettavia , joissa yhden ytimen prosessorit ovat yleisiä ja RAM on arvossaan. Ihannetapauksessa, siellä on yksi selain, joka voi vielä tehdä kaiken mitä tarvitset, kun käytät vähiten järjestelmän resursseja. Aloitetaanpa myös selaimen resurssien käytön testi!

Aiomme ajaa jokainen selaimen neljä välilehtiä auki: YouTube HD elokuva pelissä, Facebook, jossa Flash-peli käynnissä, Google Maps 3D-näkymässä, ja kimittää asiakkaan HootSuite. Sitten, aiomme nähdä, miten paljon kukin selain käyttää CPU ja RAM käyttämällä Windows Task Manager.

Olen suorittamassa testiä on kaksiytiminen Toshiba laptop viime vuosikerta.

Google Chrome oli kahdeksan prosesseja käynnissä vain neljä välilehteä, jotka näyttivät liikaa. Kuten kaikki nämä selaimet, RAM ja suorittimen käyttö vaihteli paljon, mutta otos, Chrome käyttää noin 344000 megatavua RAM-muistia ja noin 31% CPU. Chrome vie kakku muistin käyttöä, ja näyttää tulleen enemmän paisunut jokaisen uuden version.

Microsoft Internet Explorer rajoitu asioita yksi prosessi kullekin välilehdelle yhteensä 3, ja noin 294268 megatavua RAM-muistia, par Chrome. Kuitenkin käyttää 60% CPU, lähes kaksinkertaistaa Chromen käytön. Kuten tyypillistä Microsoftin tuotteiden, jopa uusin IE on valtava CPU karju.

Mozilla Firefox, mielenkiintoista kyllä, on yksi prosessi sivun, jossa on useita välilehtiä auki, mutta se myös avasi plugin kontin YouTube elokuvan oltiin pelattu. Nämä prosessit käytetään vain 266000 megatavua RAM-muistia ja 35% CPU. Uusin Firefox näyttää olevan todella kevyt jaloilleen verrattuna sen selainta serkut niin pitkälle kuin RAM menee, vaikka suorittimen käyttö on sama kuin Chrome.


Siinäpä se. Jos käytät netbook, ja suunnitelma on paljon välilehtiä auki flash-pelejä, monimutkainen sivustot ja niin edelleen, Firefox 4 näyttää olevan tapa edetä. Koneesi hoitaa paljon helpompaa kuin muissa selaimissa.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
  • NiSh

    Interesting results, although I would have used FF anyway! The galore of add-ons available and the outlook of the new version, is reason enough for a switch…

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa