Oletko edelleen käytössä Windows XP? Lue kyselyn tuloksetAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Ensinnäkin, kiitos kaikille vastauksistanne meidän viimeinen blogikirjoitus siitä vieläkin käytät Windows XP. Meillä oli yli 30 vastausta ja olemme tiivistää tulokset alla:

Pois kaikki vastaukset, ihmisiltä, ​​jotka mainitaan mikä käyttöjärjestelmä he käyttivät:

18 Sanoi he käyttivät Windows XP vielä.

3 sanoivat Windows Vista.

3 sanoivat Windows 7.

Joten 75% ihmisistä, jotka vastasivat noin Käyttöjärjestelmä he käyttivät sanoivat he käyttävät Windows XP. Mielestämme tämä aika yllättävää, mutta kun tarkastellaan syitä, miksi se järkevää. Useimmat ihmiset, jotka vastasivat sanoi, että he haluaisivat päivittää Windows 7, mutta ne eivät ole tehneet niin, koska kustannukset ostaa ohjelmisto on liian kallis ja he mieluummin odottaa, kunnes he saavat uuden tietokoneen ja saada Windows 7 kanssa. Harvat mainita, että jos se ei ole rikki niin miksi korjata se! Nämä ovat hyviä syitä, ja ymmärrämme, missä olet lähtöisin, ja hinta tietokoneiden saada halvempaa ja halvempaa on järkevämpää päivittää koko tietokoneen kuin päivität käyttöjärjestelmän.

Päätimme tehdä tutkimusta kävijät tulevat sivustollemme ja mitä käyttöjärjestelmää he käyttävät. Otimme tiedot kerätään anonyymisti Google Analytics ja tulokset olivat varsin mielenkiintoinen. Alla on taulukko prosenttiosuus ulos Total sivuston kävijät, jotka käyttävät kukin kolme viimeistä käyttöjärjestelmät eriteltävä kuukausittain:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Kuten näette Windows XP hallitsee enemmistöä tulevaa liikennettä sivuillamme, mutta prosenttiosuus pienenee joka kuukausi. Se myös näyttää vähentäminen määrän käyttäjiä Windows XP johtuu lisäisi käyttäjien Windows 7. Alla on toinen pöytä, joka näyttää prosenttiosuuden muutos määrä ihmisiä käyttämällä kutakin Käyttöjärjestelmä yli 5 kk:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Kuten näet tästä määrän Windows 7 käyttäjiä on lähes kaksinkertaistunut osoittavat, että ihmiset ovat omaksumassa uuden version Windows melko nopeaan tahtiin. Windows 7 julkaistiin lokakuussa, on mielenkiintoista nähdä, mitä suurempi osa liikenteestä on Windows 7 käyttäjille 1 vuosi vuosipäivä …. sinun täytyy pysyä kuulolla siitä.

Ne ihmiset, jotka ovat jumissa Windows XP toistaiseksi, kunnes he päivittävät, kokeile skannata tietokoneesi virheitä kanssa Registry Reviver . Näin voi löytää syy useita ongelmia, jotka heikentää tietokoneen suorituskykyä ja kaatuu

Mitä kilpailun voittaja, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että voittaja vapaan lisenssin ReviverSoft tuotteen heidän valintansa on kirjoittanut kommentin 21, joka kulkee nimellä David. Onnea David ja me olla yhteydessä myöntää sinulle palkinnon!

Mitä te muut, haluaisimme antaa teille toisen mahdollisuuden voittaa ilmaisen lisenssin ReviverSoft ohjelmisto. Yksinkertaisesti kertoa meille kommentteja tähän tehtävään millaisia ​​vinkkejä haluaisit nähdä tulevan virkaa meiltä. Haluamme varmistaa, että olemme aina tarjota sinulle hyödyllistä tietoa ja tekemään niin me haluamme tänne palautetta!

Kiitos vielä kerran maksuja kaikille!

ReviverSoft Team

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa