Opgradering en pc fra Scratch – Walkthrough – Part 1Upgrading a PC from Scratch – Walkthrough – Part 1

Opgradering en pc fra bunden

For nylig havde jeg lejlighed til at opgradere de fleste af min stationære pc. Det kørte forfærdeligt. Selv grundlæggende webbrowsing tog en evighed, pyt spil, grafikprogrammer eller noget overhovedet.
Min eksisterende PC var lidt under fire år: en AMD Phenom II X2 550 med en Radeon HD 4600 grafikkort.
Så jeg besluttede at gå nødder og få et nyt bundkort, CPU , strømforsyning, grafikkort og nye hukommelse . Men jeg ville mit budget til at være $ 500, ikke mere.


Illustration af Thom Zahler

Hvorfor opgradere?

Du kan vide, at her på ReviverSoft, vi alle om at få maksimal udnyttelse ud af den pc, du allerede har. Og jeg betragtede opholder kurset med min 4-årige maskine. Men her er derfor, jeg i sidste ende valgte at erstatte de fleste af delene.

    • Jeg bruger min pc til opgaver, som ikke passer til det

Jeg gør en masse grafik redigering i min fritid bruger software som GIMP og Inkscape, og disse kræver seriøs grafik kapacitet og mere RAM, end jeg havde, så tingene bremset til en gennemgang, hvis de ikke går ned helt.

    • Jeg overvejede, men i sidste ende afvist blot en RAM opgradering

Den gamle DDR2-hukommelse i min gamle pc ville have kostet dobbelt så meget som nye DDR3 RAM i en ny maskine, og være meget langsommere udover. Jeg ville spare en masse penge på hukommelsen ved at opgradere resten.

    • Jeg spiller spil occassionally

Selv spil, der er flere år gamle ville ikke køre godt på min pc, selv med grafik indstillinger skruet ned til Lav. Plus, jeg ønskede at se, hvordan spillet skulle lede, til en forandring.

    • Jeg nyder at sammensætte pc’er

Jeg har slægtninge, der elsker at arbejde på biler. Jeg elsker at arbejde på pc’er og blev ophidset ved lejlighed til at gøre det.

Det kan ikke være dig, og du måske ønsker at holde på din pc i stedet for at gøre, hvad jeg gjorde. I dit tilfælde, vil jeg anbefale at du starter med de Ni trin til at foretage en PC Run Like New . Hvis du er interesseret i en overhaling, ønsker dog, eller bare for at se, hvad jeg gjorde, holde læsning.

Her er mine valg for hver pc komponent, og hvorfor jeg valgte dem.

CPU

Generelt, du vælger din CPU, før du vælger dit bundkort, fordi visse bundkort kun køre bestemte CPU’er, og du ønsker det bedste en, der passer. Oprindeligt blev jeg går for Phenom II X4 3,6 GHz processor, en dejlig, hurtig quad core CPU. Da jeg gik shopping på min lokale Frys Electronics, de kun havde Phenom II X4S op til 3,0 GHz, hvilket er betydeligt langsommere.
Så gik jeg med AMD FX-4100 3,6 GHz CPU, som var kun $ 10 mere end Phenom II 3,0 Ghz. Der har været klager om tekniske fora for speed mangler i den nyere FX sammenlignet med en Phenom II af tilsvarende clock hastighed, men da denne var meget hurtigere, bør det løse eventuelle problemer. CPU’en var $ 110.
Hvorfor AMD og ikke Intel? Omkostninger. AMD er betydeligt billigere for samme ydelse. Medmindre du er, at vild Intel CPU’er, er det en no-brainer.


AMD FX serie af processorer tilbyder 4 kerner og masser af magt.

Bundkort

Oprindeligt ville jeg Asus F1A75-V Pro bundkortet, som jeg havde læst gode anmeldelser af det, men mit valg af CPU tvang mig til at vælge en AM3 + bundkort i stedet (som F1A75-V Pro er ikke AM3 + kompatibel). Det lyder teknisk, men det betyder bare, at min CPU er nyere, så mit bundkort skal understøtte det. Så jeg valgte Asus M5A97, også et godt valg. Min gamle bundkort var en Gigabyte mærke og jeg havde alvorlige problemer med at finde noget på Gigabyte hjemmeside, som det dårligt er oversat og svært at navigere. Asus er bare en bedre brand, efter min mening. Bundkortet var $ 95.


Asus bundkort er en fuld-størrelse ATX type med understøttelse af de nyeste processorer.

Grafikkort

Nu kan du få, hvad der kaldes en APU, som er en CPU + GPU på en chip. Det betyder, at du får en computer og grafik alt i én, for en meget billig pris. Men jeg ønskede lidt mere grafik strøm end en APU ville give, så jeg kiggede efter en billig mellemklasse grafikkort. Min kollega anbefalede Nvidia brand for grafikkort over, hvad jeg var vant til, som var det AMD mærke. Nvidia GTX 550 Ti 1 GB udfører meget godt for alle, men de mest hardcore gamere, som jeg absolut er ikke. Det gode er, jeg behøver ikke at få to kort, og jeg behøver ikke at få noget super-dyrt, at køre alt, hvad jeg har brug for meget godt. Grafikkortet var $ 130.


Dette grafikkort fylder en masse plads i dit tilfælde, så vær sikker på du har plads.

Strømforsyning

Den slags strømforsyning du får virkelig er afhængig af dit grafikkort. Kig på bagsiden af ​​grafikkortet detail boks for anbefalinger. I dette tilfælde Nvidia grafikkort sagde, at det havde brug for et minimum 400 watt strømforsyning med en “+12 Volt mærkestrøm på 24 ampere”, hvad det så betyder. Så jeg gik ned rækken af ​​strømforsyninger, og den bedste værdi strømforsyning, der faktisk tilbudt at rating på bagsiden af ​​kassen var en 750W. Går større på watt er bedre, da du risikerer at brænde ud din strømforsyning andet. Men det vigtigste er at være opmærksom på, at den nuværende rating. Denne PSU var $ 75 efter $ 25 rabat.


Cooler Master 750W havde de specs, at grafikkortet påkrævet.

Hukommelse

Find ud af den maksimale hastighed på hukommelse, du bundkort kan understøtte, og hvilken type hukommelse, og få otte gigabyte det. I mit tilfælde, jeg gik til 8 GB DDR3 1600MHz hukommelse. Det er Corsair mærke også, og mærkenavn er lige så vigtig for hukommelsen som enhver anden komponent. Hukommelse er snavs billige disse dage. Hukommelsen var $ 60 efter $ 10 rabat.


Denne Corsair hukommelse kom i to moduler af 4 GB hver.

Case & Drives

Normalt skal du have en god sag til at huse alle disse ting, samt en DVD eller Blu-Ray -drev og en harddisk. Disse er ting, jeg fremført fra min gamle pc, selv om. Bortset fra diskdrevet. Viser sig, at nyere bundkort ikke har den gamle IDE-standarden for diskdrev, så mit drev ikke understøttes. Alt er på Serial ATA nu eller SATA. Jeg har tænkt mig at spare op og få en Blu-Ray-drev, næste gang, der kan brænde Blu-Ray discs, hvis jeg nogensinde har brug for at gøre det.

Når shopping for en sag, kigge efter en, der er en mid-tårn, der understøtter fuld størrelse ATX bundkort. Må ikke gå for de virkelig små eller virkelig store eller mærkelige formet sager, som du vil løbe ind i problemer. Dem, der har ekstra case fans på dem er cool, bogstaveligt talt.
Og når du køber en harddisk , hurtigere omdrejningstal er bedre, selvom de koster lidt mere, og gå efter 1 terabyte (TB) eller derover. Du vil bruge op i rummet meget hurtigere end du havde forventet. Du vil bruge omkring $ 100- $ 150 for din harddisk.
Endelig overveje en mindre solid-state drive til at ledsage din større harddisk, og sætte Windows på solid-state-drev. Vi har talt op SSD’er her i fortiden, og de vil give lynhurtige bootup tider og generel adgang gange, som er værd at omkostningerne ved optagelse. Jeg har absolut fik en SSD på min radar.

Total Cost

Efter rabatter, jeg brugte $ 470 på min opgradering, hvilket er vanvittigt billigt i forhold til at købe en samlet pc. Det er forbløffende, hvor meget billigere elektronik har fået. Den første pc jeg nogensinde ejede mig selv, i 1995, var en Pentium-75, der koster $ 2.000.

I del 2 af artiklen, vil jeg gå over mine kvaler samling denne Frankenstein af en computer, og de ting jeg savnede, hvorfor det ikke ville tænde for den første time, indtil jeg troubleshooted problemet. Kig efter det snart!

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet