Top Fem grunde til Windows 7 er bedre end VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Illustration: Gordon McAlpin

Ifølge disse operativsystem-system statistik , Windows 7 er verdens mest populære operativsystem, og overhalede Windows XP i august 2011. Siden da har sin føring vokset, og det er nu køre ved 48,7% af brugerne.

Windows 7 forgænger, Windows Vista, aldrig steg over 18,6% af markedet, sit højdepunkt i oktober 2009, og nu har en simpel 4,5%, mens Windows XP er faldet til 30%.

Lad os tage et minut til at analysere, hvorfor Windows Vista undladt at tage kontrol fra Windows XP, og hvorfor Windows 7 formået at samme kunststykke, blot 22 måneder senere.

Hvorfor Windows Vista mislykkedes

1. pc’er ikke var klar.
Windows Vista blev planlagt som en bredbånds-klar Windows-operativsystem med avanceret grafik og sikkerhed … et kvantespring fra Windows XP. Eneste problem var, i 2007, pc’er var ikke stærk nok til at håndtere det. Mange pc’er leveres med Vista, der bare ikke kunne håndtere softwaren. Mangel på RAM og video hardware gjort langsommelighed et enormt problem, hvor XP stadig gik hurtigt.

2. En masse nedbrud bugs.
Tidlige versioner af Vista blev fyldt med tekniske problemer og nedbrud . Nedgradering fra Vista tilbage til XP var en meget populær træk (som jeg gjorde). Rettelser kom ikke ud for nogle af disse fejl i nogen tid.

3. XP var for forskanset.
I januar 2007, da Windows Vista kom ud, Windows XP havde en massiv 76% brugerbase. Det var langt det mest populære operativsystem op til den tid. Breaking folk af denne vane var en uoverstigelig problem. Andre end specifikke spil kræver “Games for Windows” grænseflade kun til stede i Vista, der ikke var nogen tvingende grund til at opgradere.

4. Chauffører virkede ikke.
Min mor-in-law havde en alt-i-én Epson printer, der fulgte med hendes pc, når hun opgraderet fra XP til Vista. Et problem: Epson ikke gider at skrive et Vista -driver , og XP-driver nægtede at arbejde. Hendes printer blev en meget stor, meget dyre, meget tung doorstop.

5. Kontrol af brugerkonti.
Brugerkontokontrol er popup, der vises i de seneste Windows-operativsystemer, når du udfører en funktion, der modificerer pc’en i væsentlig grad. UAC var ikke i XP, og indførelsen af ​​hyppige popups, selvom vigtige til sikkerheden, øget niveauet af irritation for en ekstrem grad.

Et eksempel på en Blue Screen of Death, meget mere udbredt i Vista end 7.

Hvorfor Windows 7 Lykkedes

1. pc’er kom langt i 22 måneder.
Prisen på hukommelse (RAM) og masselager (harddiske) styrtdykkede mellem januar 2007 og oktober 2009 (og fortsætter med at falde). For første gang, kunne folk råd til maskiner, der stod en chance for at køre en grafik-intensive operativsystem som Windows 7. Også en meget højere procentdel af brugerne havde bredbåndsinternet og ved hurtigere hastigheder.

2. Windows 7 var stabil.
Selvom krak, lock-ups og blå skærme of Death (BSODs) var almindelige i de tidlige dage af Vista, ikke sådanne problemer plaget de fleste af Windows 7-brugere. Plus, det startede op meget hurtigere, som var en stor salgsargument.

3. Windows XP var løsne sit greb.
I oktober 2009 var brugen af ​​Windows XP faldet til 63%, sammenlignet med 18% for Vista. Tiden var inde til en ny OS til at overtage, og det skete meget hurtigt. I januar 2010 Windows 7 havde 11%. I juli, 21%. I januar 2011, 31%. Tallene holdes stige til Windows 7 og holdes slippe for hver anden version af Windows, endelig. Det er en god satsning, at Microsoft var lettet over, at de ikke havde til at stole på en brugerbase, der stadig kørte en 2001 operativsystem.

4. Fabrikanterne fik chaufføren udstede højre.
Ved at få Windows 7 i hænderne på virksomhederne hurtigere, de var i stand til at gøre bilister til rådighed på dag 1. Og de fleste bilister skrevet til Vista fremført, også.

5. Brugerkontokontrol blev ringet tilbage.
Standard UAC indstilling på Windows 7 blev ringet ned et hak. Ikke længere vil skærmen grå ud og en hurtig stoppe dig i dine spor mere end hver eneste lille ting: kun vigtige ting.

Der er mange flere grunde til, at Windows 7 er bedre end Vista, lige fra markedsføring, til Hurtig start proceslinjen, til indbygget disk brænding , for udbredt virksomhedernes vedtagelse, og så videre. Med Windows 8 i horisonten, er det stadig uvist, om Microsoft har en anden hit på sine hænder, eller bare en anden dyre fiasko.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet