Åbn Nyere Office-filer i ældre versionerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situationen: Nogen sender dig en DOCX eller XLSX-fil, der repræsenterer de nyeste versioner af Microsoft Word og Microsoft Excel… Du har en ældre version af Microsoft Office, du elsker. Måske fordi det har traditionelle menuer snarere end båndet, at Microsoft er så glad for disse dage. Måske fordi du investeret penge i den gamle version dengang, og du ikke har lyst til at opgradere. Eller kører du Windows XP , som ikke virker med nye Office alligevel.

Uanset hvad, det virker som om du er ude af lykke: du kan ikke åbne de nyere filer med den ældre Office. Right? Forkert. Der er en valgfri add-on til ældre versioner af Office, der giver dig mulighed for at konvertere og redigere nyere Office-filer. Få det her . Inden du henter det, være sikker på at du har opdateret din version af Office hele vejen gennem Microsoft Update.

Der er to fangster: Du vil ikke være i stand til at se visse avancerede funktioner i det dokument, der kun er til stede i nyere kontor, såsom pivottabeller, selvom konverteren gør det bedste det kan omsætte disse funktioner til brug i din version. Og selvom du kan redigere filen, hvis du ønsker at gemme den igen, er du nødt til at gemme den i det gamle format. Der er stadig en grund til at ønske at få den nyeste version af Office, men i mellemtiden, add-on sikrer, at du ikke behøver at.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet