Åbn en PDF-filOpen a PDF

Open a PDF
Illustration: Gordon McAlpin

Så hvad er en PDF-fil, anyway? Det står for Portable Document Format, og er en type fil, der er beregnet til at blive læst i dens oprindelige format på enhver computer eller enhed, hvor som helst. Opfundet af Adobe Systems, PDF-filer er temmelig meget universelle standard filer, især til dokumenter med grafik og speciel formatering.

Åbning af en PDF-fil til visning kræver speciel software. De fleste brugere gå til Adobe Reader , da det er gratis. En masse mennesker vil læse PDF-filer direkte i deres browser, og Adobe tilbyder også en gratis plug-in til alle browsere, der tillader dem at gøre det. Download af enkeltstående Reader app vil automatisk sætte plug-in i alle browsere, du har installeret, eller du kan installere plug-in manuelt ved at gå til browserens plug-in side.

Nu siger du ønsker at oprette eller redigere PDF-filer, eller konvertere et andet format til PDF. Du kan købe Adobes kommerciel software, Adobe Acrobat, men det koster hundredvis af dollars. En langt billigere alternativ kommer fra vores venner hos Nitro. Nitro Pro 7 er mindre end halvdelen af udgifterne til Acrobat. Der er også en gratis version kaldet Primo PDF , der omfatter nogle lys redigering og konvertering til PDF.

Hvad angår andre gratis PDF skabere, jeg kan lide PDF995 , selvom det har et par popup-annoncer, når du bruger softwaren, det virker meget godt for at kombinere og konvertere filer til PDF. Du kan endda lave små ændringer til eksisterende PDF-filer.

Hvis du bruger Microsoft Office 2007, kan du installere denne tilføjelse at udskrive til PDF. Dette er en smart måde at forvandle en Word-dokument i noget, der vil kunne læses på forskellige maskiner. Office 2010 og senere har denne funktionalitet indbygget i.

For de fleste af os, selv om, at læse PDF-filer er nok, og for det, vil den gratis Adobe Reader fungere fint.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet