Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Åbn en PDF-filOpen a PDF

Open a PDF
Illustration: Gordon McAlpin

Så hvad er en PDF, anyway? Det står for Portable Document Format, og er en type fil, der er beregnet til at blive læst i sin oprindelige format på en hvilken som helst computer eller enhed, hvor som helst. Opfundet af Adobe Systems, PDF-filer er temmelig meget universelle standard filer, især til dokumenter med grafik og speciel formatering.

Åbning af et PDF til visning kræver særlig software. De fleste brugere gå til Adobe Reader , som det er gratis. En masse mennesker vil læse PDF’er direkte i deres browser, og Adobe tilbyder også en gratis plug-in til alle browsere, der tillader dem at gøre det. Download af stand-alone Reader app vil automatisk sætte plug-in i alle browsere, du har installeret, eller du kan installere plug-in manuelt ved at gå til browserens plug-in side.

Nu siger du vil oprette eller redigere PDF-filer, eller konvertere et andet format til PDF. Du kan købe Adobes kommerciel software, Adobe Acrobat, men det koster flere hundrede dollars. En langt billigere alternativ kommer fra vores venner på Nitro. Nitro Pro 7 er mindre end halvdelen af omkostningerne i Acrobat. Der er også en gratis version kaldet Primo PDF , der omfatter nogle lys redigering og konvertering til PDF.

Så vidt andre gratis PDF skabere, jeg kan lide PDF995 , selvom det har et par popup-annoncer, når ved hjælp af softwaren; det virker meget godt for at kombinere og konvertere filer til PDF. Du kan endda lave små ændringer til eksisterende PDF-filer.

Hvis du bruger Microsoft Office 2007, kan du installere denne add-on til at udskrive til PDF. Dette er en praktisk måde at forvandle en Word-dokument i noget, der vil kunne læses på forskellige maskiner. Office 2010 og senere har denne funktionalitet indbygget.

For de fleste af os, selv om, at læse PDF-filer er nok, og for det, vil den gratis Adobe Reader fungere fint.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet