Har jeg brug for en Ultrabook? Hvad er fordelene?Do I Need an Ultrabook? What are the benefits?

Tror du, du har brug for en Ultrabook?


Illustration: Gordon McAlpin

Ultra betyder “går ud over, hvad der er almindeligt” eller “overdreven” eller “ekstrem”. Ultrabooks er slags det modsatte af det … det er et ord opfundet af Intel (varemærke afventer) for en rigtig, rigtig lys og tynd laptop , men én med systemet magt og skærmstørrelse til at konkurrere med sine større, tykkere laptop fætre. Kind af PC-pendant til MacBook Air. Selvom Intel faktisk søger varemærket, mange pc-laptop producenter gør lys, alligevel kraftfulde maskiner, der ville passe den Ultrabook klassifikation, og disse ikke nødvendigvis har Intel-hardware i dem.

Hvad er en Ultrabook til?

Ultrabooks er designet til at konkurrere med tabletter i lethed og batteriets levetid afdeling. De omfatter ofte solid state-drev i stedet for harddiske (betyder adgang gange er meget lave og fragmentering er ikkeeksisterende). De er ofte mangler cd- eller dvd-drev helt, så maskinen kan være tyndere. Selv USB-porte er for store, så Ultrabooks ikke har ret mange af dem.

Ultrabooks er når vægten er på en præmie, men resultater er ikke. Eller de er for mennesker, der gerne virkelig, virkelig tynde og fede elektronik. Du betaler en stor præmie for pc’ens tykkelse over en standard tyk bærbar computer, der har en harddisk og dvd-drev i den.

Har jeg brug for en Ultrabook?

Hvis du vil have en bærbar computer, der kan klare sig godt, har en anstændig skærmstørrelse (13 “er den standard, selvom 14″ og 15 “kommer) og har en usædvanlig lang batterilevetid (sige, du rejser internationalt), derefter Ultrabooks er ideelle for dig, især hvis den manglende pc-software gør en tablet utiltalende.

Hvis du rejser på business class og har en stikkontakt ved siden af ​​din plads, eller hvis du bo terrestriske og har adgang til magten, så en standard laptop kommer til at spare dig et ton af penge over en ultrabook. For nogle betale hundredvis af dollars i præmie er ikke værd at slankhed og ekstra liv mellem Batteriet oplades.

Uanset om du har fået en Ultrabook eller en almindelig bærbar computer, så tjek vores Battery Optimizer . Du ønsker at maksimere dit liv mellem opladningerne.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet