Brænde en cd eller dvdBurn a CD or DVD

Mange biler har indbygget cd-afspillere, der kan læse MP3-diske. Ofte vil DVD-afspilleren er knyttet til dit tv læse billeder eller filmfiler fra en tom dvd. Eller nogle gange du gerne vil faktisk oprette en dvd, komplet med menuer, der spiller indhold, når du sætter det i et drev.

For at gøre alt dette, er du nødt til at brænde en disk, som er en semi-skræmmende måde at sige at du ønsker at kopiere indholdet til disken og færdiggøre den.

Forud for Windows 7, dette krævede særlig software, men Windows 7 har denne funktion indbygget i. Vi dækker den nemme Windows 7 vej først, derefter nogle gratis software, som vil gøre det trick på tidligere versioner af Windows.

Windows 7

Windows 7 har en grundlæggende cd / dvd-brænding funktionalitet indbygget i. Du er nødt til at have den rigtige disk drev, selv om. Kig på forsiden af ​​drevet, og det vil normalt fortælle dig, hvad formater den understøtter. CD-R og DVD-R kan kun brændes til en gang, og derefter disken sidder fast på den måde. En CD-RW eller DVD-RW kan skrives til flere gange. Og endelig, en DVD-DL har to lag og en hel masse mere plads til data end en typisk DVD.

Burn a CD or DVD

Hvis dit drev ikke kan skrive på alle, vil det sige “Reader” på det, og i så fald, er du ude af lykke.

Nu, simpelthen sat i den relevante tom cd eller dvd og kopiere over alt det indhold, som du gerne vil opholde sig på th disk. Windows vil automatisk brænde indholdet til disken og færdiggøre den.

Nogle gange skal du oprette en. ISO fra et DVD authoring program komplet med menuer og så videre. (Vi kan lide DVD Styler .) Eller noget software (såsom et nyt styresystem) kommer i. ISO-format og skal brændes til en disk og derefter startet op fra at være nyttig. I så fald skal du blot trække den. ISO til disken og Windows vil håndtere resten.

Windows XP og Vista

ImgBurn er guldstandarden, hvis du ikke har Windows 7 (og selv hvis du gør – det er meget mere fuldt udbyggede end den indbyggede i Windows 7-funktion.) Det virker også til at brænde Blu-Ray discs, hvis du har fik en fancy Blu-Ray brænder drev. (Og de bliver mere og mere almindelige.)

Brugergrænsefladen i ImgBurn er en lille tekst-tung, men se til den store ikon med en mappe, en pil, og en disk. Det er virkelig alt hvad du behøver. Glem ikke, at hvis du ønsker at oprette en komplet dvd herunder menuer, skal du bruge en app som DVD Styler, derefter bruge ImgBurn at oprette disken fra den resulterende fil.

Nu du brænder diske med lethed! Eventuelle spørgsmål vedrørende denne undertiden vanskelige emne? Spørg i kommentarerne eller på vores Facebook-side . Held og lykke!

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet