Er din PC-skærm påvirke ydeevnen?Does Your PC’s Monitor Affect Performance?

Does Your PC's Monitor Affect Performance?
Illustration: Gordon McAlpin

Så du tænker på en ny widescreen LCD-skærm, eller endda flere skærme, og du gerne vil vide, om et sådant køb vil medføre pc’ens ydeevne til at tage et hit. Det korte svar er nej, ikke rigtig.

SINGLE MONITOR OPGRADERING

En enkelt skærm LCD opgradering fra din gamle, tung billedrør skærm vil have lidt at ingen effekt på pc’ens ydeevne, medmindre du også din skærmopløsning i Windows til at drage fordel af den ekstra skærmplads. Højere opløsninger beskatte din pc og grafikkort en smule mere end lavere opløsninger. Men på samme opløsning, vil din nye skærm ikke påvirke tingene. Og det er tilbøjelige til at bruge en masse mindre magt, som miljøet (og din elregning) vil sætte pris på, og også være lettere for øjnene.

DUAL MONITOR OPGRADERING

Udskiftning af en skærm med to, eller tilføje på en anden skærm, kan påvirke pc’ens ydeevne, især hvis du har tunge 3D-grafik på begge skærme på samme tid. Du reelt gør dit grafikkort arbejde dobbelt så hårdt for at vise grafik på to skærme på én gang.

Men for de fleste almindelige Windows brug, en anden skærm vil ikke gøre meget forskel. Hvis du ser træg ydeevne efter tilføjelse af en anden skærm, er det sandsynligt din præstation var dårlig før opgraderingen. I dette tilfælde kan opgradere et skærmkort være meget billig og vil gøre en betydelig forskel. Da nyere kort understøtter to skærme i første omgang, kan du blive nødt til at opgradere alligevel for at bruge to skærme.

TILFØJELSE en skærm til en bærbar computer

Selv tilføje en ekstern skærm til en bærbar computer , vil ikke påvirke bærbare præstation, fordi naturligvis den indbyggede skærm, vil ikke blive brugt på det tidspunkt, så det tradeoff er nogenlunde tilsvarende. Du kan finde dog, at den eksterne skærm kan dræne batteriet hurtigere end den indbyggede, mindre skærm, så holder det i tankerne.

Jeg bør også bemærke, at have mere skærmplads kan forbedre din produktivitet arbejde og vildt-wise, så enhver lille tab til PC ydeevne vil blive opvejet af, hvor meget mere du får gjort med to skærme (eller bare en bredere enkelt skærm end før)!

Så opgraderer væk, da LCD-priserne er på et all-time lav, med ingen bekymringer!

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet