Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Del filer mellem pc’erShare Files Between PCs

Share Files Between PCs
Illustration: Gordon McAlpin

Hvis du har flere pc’er i dit hjem, og du gerne vil dele filer mellem dem, såsom dokumenter, billeder eller endda film-filer, her er hvordan du gør det. Vi kommer til at antage, at alle dine pc’er er på samme kablede eller trådløse netværk.

Hvis du har fået en tilstrækkelig stor harddisk på den primære PC i dit hjem, som regel den stationære computer, kan du nemt dele det rundt til alle, der er på det samme netværk. Bare gå til Start, og derefter på Computer. Højreklik på det drev, du gerne vil dele, og klik på Egenskaber. Klik på fanen Deling. Klik på Netværks- og delingscenter, og vælg Slå Fil- og printerdeling. Klik tilbage over til vinduet Egenskaber, klik på Avanceret deling, og klik derefter på Del denne mappe afkrydsningsfeltet. Du kan justere indstillingerne som de brugere, der kan få adgang til det, antallet af samtidige brugere, og så videre.

Bemærk, at dette vil give alle i huset adgang til alle filerne på den. Denne metode virker bedre, hvis du har fået en sekundær drev, der er dedikeret til at dele filer på netværket, snarere end den primære harddisk, hvor Windows er placeret.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet