Min PC bliver for varmt! Hvad kan jeg gøre?My PC is Getting too Hot! What Can I do?

Så din PC bliver for varmt til at håndtere?

PC Is Too Hot
Illustration: Gordon McAlpin

Pc’en bliver varm, og det kan være dårligt! Her er hvad du kan gøre ved det.

Hvordan gik det bliver varmt?
Computere bruger el, og at el hæver temperaturen af ​​nøglekomponenter, genererer varme, som hæver temperaturen endnu mere. Snart dine pc’er dele bliver for varmt til at arbejde korrekt, og enten automatisk lukker ned, afhænger af den del, eller nedbryde helt, aldrig til at arbejde igen. Det er ikke gode nyheder.

Ikke at have tilstrækkelig central luft eller en dedikeret mur klimaanlægget i varme sommermåneder kan betyde en pc, der vil hurtigt blive overophedet. Også holde ventilationskanaler omfattet (som at have et tæppe eller pude over en bærbar computer , mens det kører), kan hurtigt føre til varmeskader.

Endelig, hvis din fan standser arbejdet, bliver for støvet, eller bliver blokeret af noget, der vil gøre skade også. De fleste pc’er i disse dage har flere fans i dem. En eller flere for hele pc, den ene oven på den CPU , og selv en lille en til videokortet. Laptops har selv små fans i dem nogle gange at holde maskinen kølig. Hvis du har bemærket, kan laptops få varm på dit skød. De har bare ikke så avanceret et kølesystem som en desktop har.

Holder det COOL
Så hvad kan du gøre for at holde PC temperaturen ned, især i løbet af denne tid af året? Rens indersiden af ​​din pc ved hjælp af trykluft til at få alt støvet ud, eller bare bruge tørre håndklæder. Sørg for, at ventilatoren er fuldstændig fri for støv og obstruktion og ikke buzz, når det kører. Sørg for, at luften er kølig og cirkulerer godt i værelset dine pc’er er i. Og ikke blokere nogen ventilationsåbninger med møbler eller noget andet.

Avancerede metoder
Nogle mennesker med pc’er, der kører specielt varm installerer væskekøling eller andre metoder til at holde deres desktop PC kølig. Atter andre vil have køleanordninger for deres bærbare computere, der hviler på bunden af ​​maskinen. Overvej væskekøling kun, hvis du kan håndtere tid og kræfter, men den bærbare enhed er en god idé for alle bekymrede for deres laptop kører for varmt.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet