IPv … Hvad? Jeg behøver at vide dette Hvorfor?IPv … What? I Need to Know This Why?

Illustration: Gordon McAlpin

Du har måske hørt, at i dag begynder den lange proces med at skifte fra IPv4 Internet standard til IPv6. Men ligesom de fleste af os, har du sandsynligvis har ingen idé om, hvad det betyder. Her er en enkel forklaring på, hvad overgangen betyder og hvad du behøver at vide fremadrettet.

Du ved, hvordan de fleste web-adresser er i word formular (f.eks reviversoft.com ), og i nummer formular (74.205.9.2 i ReviverSoft tilfælde)? Nå, der er kun så mange sæt af 4 cifre til at gå rundt, og internettet er løbet ud. Så der er en langtrukken proces at skifte til et sæt af 6 numre, kaldet IPv6.

Hvorfor er det slemt, at Internettets at løbe tør for adresser? Hvis en ny arbejdsplads ikke kan få en adresse, der tildeles til det, vil ingen være i stand til at nå det. Det er ligesom problemet med at køre ud af telefonnumre og de mange forskellige løsninger telefon selskaber har fundet til det. Ikke alene påvirker det websteder, du besøger, men også den adresse, der tildeles til den pc, du bruger lige nu.

For at sætte det i perspektiv, IPv4 understøtter 4294986296 adresser, mens IPv6 understøtter 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 adresser. Det kommer til at tage rigtig lang tid for os at køre ud af IPv6-adresser. Menneskelige civilisation kan ende først.

I dag er verden IPv6 dag, hvilket betyder, at domænenavn servere, de computere, der styrer, hvordan webadresser tilgås, formodes at skifte over til IPv6, hvis muligt.

Mange Internet-udbydere verden over kæmper for at håndtere og være kompatibel med IPv6, og mange af jer kan opleve nogle temmelig alvorlige langsommelighed i nogen tid, begynder i dag, da disse udbydere begynder at skifte over. Desuden kan alle, der bruger ældre webbrowsere finde det vanskeligt at besøge bestemte websteder på alle.

Heldigvis de nyeste versioner af alle de store browsere, såsom Google Chrome , understøtter IPv6 fuldt ud. Faktisk nogle browsere køre en check på websteder, der bruger både IPv6 og IPv4, og hvis IPv6 er hurtigere, vil det indlæse, at man i stedet for at give dig et løft.

Der er ikke noget du behøver at gøre på din ende til at gøre overgangen gå hurtigere. Du bliver bare nødt til at bære over med den langsomhed Internet-bred, hvis du oplever det, mens det enorme monstrum, der er internettet gør den langsomme overgang.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet