Fem programmer, du bør fjerne fra Windows Start-mappenFive Programs You Should Remove from Windows Startup

Five Programs You Should Remove from Windows Startup
Illustration: Gordon McAlpin

Da vi kørte vores interaktiv video blog om at fjerne elementer fra din Windows opstart for at forbedre boot tid, frigøre ressourcer og generelt fremskynde tingene op, har vi modtaget mange spørgsmål om at identificere, hvilke apps bl.a. at slippe af med.

Her er nogle tips til at spotte gode kandidater til fjernelse.

 1. Helper Apps & Toolbar Apps

  tuf ligesom iTunesHelper, Google Toolbar Notifier, og så på blot at hjælpe de store applikationer starte lidt hurtigere, på bekostning af RAM . Hvis du bruger disse programmer sjældent, og vil hellere have ressourcer tilbage nu, tage dem fra din opstart listen.

 2. Producent Apps

  Også kendt som “bloatware”, fabrikanter såsom Toshiba indlæse deres maskiner med apps af tvivlsom nytte, at alle lanceringen ved opstart, tilstopning af hukommelse og ressourcer, før du selv har haft en chance for at bruge den. Odds er, vil du ikke brug for de fleste af dem, og hvis du gør, kan du starte dem med hånden. Alt, hvad der står Toshiba, Dell eller COMPAQ (eller hvem gjorde din maskine) er formentlig unødvendig.

 3. Duplicate Apps

  Hvis du bruger mere end en antivirus eller anti-spyware program rutinemæssigt, behøver du ikke dem begge aktivt at scanne din pc, da disse programmer vil bremse din maskine til en gennemgang og kan endda i konflikt med hinanden. Tag en off aktiv scanning, og køre det ved hånden, når du har brug for det. Vi foreslår at holde Windows Security Essentials ved opstart til dette formål, men ikke andre.

 4. Apps, der ikke bør være der i første omgang

  Sommetider kan du installere en instant messaging eller lignende app, og det sætter sig op til at køre ved opstart uden at spørge dig. Du vil meget hellere bare starte IM når og hvor du har brug for det, og ikke har det tage en evighed at starte ved opstart. Tag den ud.

 5. Ting du ikke længere bruge

  Hvis du plet noget behøver du ikke bruge på alle længere, og har betyder at afinstallere, tage programmet fra din start liste, så som din meget næste ting, gå ind i Kontrolpanel og afinstallere programmet helt. Hvordan gør du det? Gæt hvad … vi har en videoblog til det også!

Hvad ikke at slette

dwm.exe er desktop vinduer manager. Lad det alene eller Windows vil have problemer med at starte op. winlogon.exe styrer dit Windows logon oplysninger. Lad det ene alene også. Og taskhost.exe er vigtigt for Windows task switching. Noget at gøre med din mus eller printer bør overlades alene, da det kan forhindre dig i at klikke på eller udskrive korrekt.

Kør Registry Reviver

Efter at rode med Startup Manager i Registry Reviver , og genstart, er det en god ide at køre en frisk Registry Reviver scanning og se om enhver omstrejfende poster i registreringsdatabasen skal renses op. Dette er især vigtigt, hvis du har fulgt trin 5 og afinstalleret nogle programmer.

Nu er du bedre uddannede om hvad man skal tage ud opstart og hvad at forlade alene. Nyd din hurtigere PC!

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet