Alt du behøver at vide om Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (+1) er noget nyt fra Googles kerne søgemaskine virksomhed. Det er slags Facebook-esque i at det minder mig en masse af Facebooks “Like”-knap (som i en i slutningen af ​​denne artikel). Du vil se Google +1 knapper over hele internettet og i hver søgemaskine resultat i Google (efter du har tilmeldt). Når du klikker på det, vil det bringe disse elementer tættere på toppen for relevante søgeresultater for dig og alle andre. Folk, der ser på din Google-profil (som du opretter, når du tilmelder dig for enhver Google-tjeneste) vil også se de emner, du har klikket +1 på. Når nogen på din venneliste Googles noget, som du har ramt en om, kan de se det på den måde. Det er en måde for alle til at dele deres foretrukne indhold med hinanden nemt, og køre meningsfyldt indhold højere i Google.

Da tidligere indsats på sociale medier ikke har præcis arbejdede for Google (nogen huske Google Buzz? Nej?), Dette er en måde for dem at målrette nogle af, at Facebook publikum, mens der ikke forvilde langt fra, hvad Google gør bedst, hvilket er at lade folk Google stuff.

Hidtil Google Plus One (+1) er pæn, men ikke har en hel masse funktionalitet. Ligesom Facebooks “Like”-funktionen er vokset i nytte meget, forventer Google Plus One (+1) for at aktivere yderligere funktioner i Google som tiden går.

Hvad jeg gerne vil se, er evnen til en dit eget dokument i Google Docs og automatisk dele denne doc med alle, i færre klik end det tager nu. Eller +1 en af ​​dine spor i Google Musik sky app, og få det automatisk anbefale, at sporet til andre eller endda dele et preview af det med dem. Eller hvad med at sætte en +1 knap ud for hvert bogmærke i Google Chrome, for at gøre det nemt at dele bogmærker med dine venner, ligesom hjemmesiden Delicious plejede at gøre?

Du vil bemærke, at der nu er en knap Google Plus One (+1) på vores hjemmeside . Det er der i nederste højre hjørne. Klik på den og dele din ReviverSoft kærlighed med alle!

Psst … her er ReviverSoft hjem på Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet